Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Tο επόμενο μεγάλο βήμα»: Η Apple το νέο σύνολο χαρακτηριστικών Τεχνητής Νοημοσύνης

«Tο επόμενο μεγάλο βήμα»: Η Apple το νέο σύνολο χαρακτηριστικών Τεχνητής Νοημοσύνης
«Apple Intelligence», μία νέα καινοτομία από τον τεχνολογικό κολοσσό
Σχετικά Άρθρα
Το νέο σύνολο χαρακτηριστικών Τεχνητής Νοημοσύνης «Apple Intelligence», παρουσίασε σήμερα 10/6 η Apple, το οποίο χαρακτήρισε ως «το επόμενο μεγάλο βήμα».
Στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας έκδοσης του λειτουργικού iOS 18, ο Craig Federighi, Senior Vice President of Software Engineering της Apple δήλωσε ότι η Apple Intelligence εισάγει νέα εργαλεία που είναι διαθέσιμα σε όλο το σύστημα, βελτιώνοντας την εμπειρία των χρηστών. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να ξαναγράψουν, να διορθώσουν και να συνοψίσουν κείμενο, και είναι διαθέσιμα στις εφαρμογές Mail, Notes, Safari, Pages, Keynote, αλλά και σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών.
Επιπλέον, το Apple Intelligence μπορεί να εκτελέσει εργασίες όπως η ανάκτηση αρχείων, η αναζήτηση φωτογραφιών ή η αναπαραγωγή podcast. Η Siri, η εικονική βοηθός των συσκευών Apple, θα επωφεληθεί επίσης από την Τεχνητή Νοημοσύνη, έχοντας την ευχέρεια να απαντά σε «χιλιάδες ερωτήσεις», μεταξύ άλλων δυνατοτήτων.
«Οι πρόσφατες εξελίξεις στη παραγωγική ευφυΐα και τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα προσφέρουν ισχυρές δυνατότητες που παρέχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την εμπειρία χρήσης προϊόντων Apple σε νέα ύψη», δήλωσε ο Tim Cook, Διευθύνων Σύμβουλος της Apple.
Σημειώνεται ότι στον τομέα των κινητών τηλεφώνων και άλλων συναφών συσκευών όπως τα tablets, η Apple καλείται να αντιμετωπίσει την αντίπαλη πλατφόρμα Android με την Google να έχει ανακοινώσει ήδη παρόμοιες λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης