Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ – Ουκρανική ΜΚΟ στοχοποιεί Trump, Musk και δημοσιογράφους – 390 πολίτες φακελωμένοι σε λίστα ως «εχθροί της Ουκρανίας»

Σοκ – Ουκρανική ΜΚΟ στοχοποιεί Trump, Musk και δημοσιογράφους – 390 πολίτες φακελωμένοι σε λίστα ως «εχθροί της Ουκρανίας»

Ουκρανική ΜΚΟ που συνδέεται με τις ΗΠΑ αποκαλύπτει τη "λίστα εχθρών" που περιλαμβάνει ZeroHedge, Tucker, Musk και Trump

Σχετικά Άρθρα

Ο  Daniel McAdams του Ινστιτούτου Ron Paul για την Ειρήνη και την Ευημερία αποκάλυψε μια μάλλον ανησυχητική μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) που συνδέεται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ με έδρα την Ουκρανία, η οποία δημοσίευσε μια λίστα με «εχθρούς» που περιλαμβάνει Αμερικανούς δημοσιογράφους, ηγέτες επιχειρήσεων, μέσα ενημέρωσης. ιστοσελίδες, και βασικά όποιος έχει ασκήσει κριτική στην κυβέρνησηBiden. Και φυσικά έχουν ήδη κάνει backpedal.
Η ΜΚΟ "Data Journalism Agency", επίσης γνωστή ως (TEXTY), δημοσίευσε μια έκθεση την περασμένη εβδομάδα με τίτλο "Αμερικανική ταλάντευση. Από τους Τραμπικούς, στους κομμουνιστές, ποιος και πώς κάνει εκστρατεία για τον τερματισμό της βοήθειας στην Ουκρανία".
Η έκθεση σκοπεύει να δυσφημήσει Αμερικανούς συντηρητικούς δημοσιογράφους, μέσα ενημέρωσης και οργανώσεις ως φερέφωνα της ρωσικής προπαγάνδας.
Αλλά είναι πραγματικά μια λίστα με οποιονδήποτε αντιτίθεται στον πόλεμο στην Ουκρανία, ή στον Biden.
Συνολικά 390 άτομα και 76 οργανώσεις περιλαμβάνονται σε αυτό που ο McAdams περιγράφει ως «κατάλογο εχθρών» της Ουκρανίας.
Οι Ουκρανοί φαίνεται ότι λατρεύουν να κάνουν λίστες με τους «εχθρούς» τους. Ένα από τα πιο διαβόητά τους είναι η περιβόητη "λίστα δολοφονιών" που δημοσιεύτηκε από το  Κέντρο Mirotvorets στο Κίεβο . Από αυτόν τον κατάλογο αρκετοί έχουν ήδη δολοφονηθεί από την Ουκρανία,  συμπεριλαμβανομένης της εξέχουσας Ρωσίδας δημοσιογράφου Daria Dugina.
Αναρωτιέται κανείς πώς θα αντιδράσουν, για παράδειγμα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Trump και δεκάδες μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ όταν ακούσουν ότι στέλνονται φορολογικά δολάρια στην Ουκρανία για ουκρανικές οργανώσεις που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ να συντάσσουν "λίστες μίσους" και "λίστες δολοφονίας" «πατριωτών Αμερικανών, όπως οι ίδιοι.

Ο σχολιαστής Robby Starbuck γράφει στο X:

«Αυτό είναι τρελό.
Μια ουκρανική ΜΚΟ μόλις έβγαλε μια λίστα εχθρών που περιλαμβάνει πολίτες των ΗΠΑ.
Αυτή η λίστα μας κατηγορεί για τα ζητήματα της Ουκρανίας στο πεδίο της μάχης», προσθέτοντας:
«Εδώ είναι που τρελαίνεται… Ο ιδρυτής αυτής της ΜΚΟ ( http://Texty .org.ua ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ».
Η λίστα περιλαμβάνει εμένα, @elonmusk , @DavidSacks , @Jim_Banks , @RandPaul , @JackPosobiec , @charliekirk11 , @RealCandaceO , @JDVance1 , @michaeljknowles , @HawleyMO , @Erict, @ShawleyMO , @Erict TrumpJr, @realDonaldTrump @ Jim_Jordan , @LauraLoomer , @ggreenwald @TuckerCarlson , @RonPaul , @RepThomasMassie , @timburchett , @dbongino , @TateTheTalisman , @Cobratate , @RobertKennedyJr και άλλοι.
Ακόμη πιο ανησυχητικός είναι ο κατάλογος της ΜΚΟ που στοχεύει δημοσιογράφους.
Μερικά από αυτά τα ονόματα περιλαμβάνουν τους Tucker Carlson, Matt Taibbi, Glenn Greenwald και Alex Jones. Α, ZeroHedge.
Στο τέλος της έκθεσης, η ΜΚΟ έγραψε:
«Εκτιμούμε και σεβόμαστε την ελευθερία του λόγου, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ύπαρξη μιας δημοκρατικής κοινωνίας».
Τώρα, αυτό είναι αστείο, αν σκεφτεί κανείς ότι η λίστα εχθρών της ΜΚΟ που συνδέεται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ στοχεύει κυρίως Αμερικανούς συντηρητικούς, οι περισσότεροι από τους οποίους θεωρούνται πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης Biden.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης