Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Καλιφόρνια απαγορεύει τη χρήση smartphones στα σχολεία – Είχαν προηγηθεί η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, η Φλόριντα και η Ιντιάνα

Η Καλιφόρνια απαγορεύει τη χρήση smartphones στα σχολεία – Είχαν προηγηθεί η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, η Φλόριντα και η Ιντιάνα

Αλλαγές στα σχολεία της Καλιφόρνια

Σχετικά Άρθρα

Μεγάλες αλλαγές για τους μαθητές στην Καλιφόρνια.
Ήδη απαγορεύεται στους μαθητές στο Λος Άντζελες να χρησιμοποιούν smartphone κατά τις σχολικές ώρες.
Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια ανακοίνωσε ότι θα ετοιμαστεί νομοσχέδιο για τον περιορισμό της χρήσης smartphone στα σχολεία, αναφέρουν οι New York Times.
Έκανε αυτή την ανακοίνωση λίγες ώρες αφότου τα μέλη του συμβουλίου της Unified School District του Λος Άντζελες ψήφισαν για την απαγόρευση της χρήσης smartphone από παιδιά κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών.
Ο Gavin Newsom είπε ότι το καλοκαίρι, θα συνεργαστεί με τους νομοθέτες για ένα νομοσχέδιο για τον «περιορισμό της χρήσης smartphone κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας», επειδή τα παιδιά και οι έφηβοι «πρέπει να επικεντρωθούν στη μάθηση και όχι στις οθόνες».

Για την ψυχική υγεία των μαθητών

Αιτιολογώντας τη θέση του, ο Newsom αναφέρθηκε σε ένα άρθρο του Αμερικανού Χειρουργού Στρατηγού Vivek Murthy στους The Times, στο οποίο έγραψε ότι οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να εμφανίζουν προειδοποιητικές ετικέτες για τους εφήβους και τους γονείς τους σχετικά με την πιθανή σημαντική βλάβη στην ψυχική τους υγεία.
Εάν τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση, η Καλιφόρνια θα ενταχθεί στη Φλόριντα και την Ιντιάνα, όπου ισχύουν ήδη παρόμοιες απαγορεύσεις.
Νωρίτερα φέτος, η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Kathy Hochul ανακοίνωσε ότι μια τέτοια απαγόρευση θα εφαρμοστεί επίσης από το επόμενο έτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης