Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απειλούν τον Biden χορηγοί και δωρητές του: Ή αποχωρείς ή σε… αφήνουμε

Απειλούν τον Biden χορηγοί και δωρητές του: Ή αποχωρείς ή σε… αφήνουμε
Μήνυμα από τον συνιδρυτή του Netflix, Reed Hastings
Πέρα από τις πιέσεις που ασκούν ΜΜΕ και Δημοκρατικοί βουλευτές στον Joe Biden να αποχωρήσει από την προεδρία και από την προεκλογική εκστρατεία ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου, αντίστοιχες… απειλές εκτοξεύουν και μεγάλοι δωρητές του.
Ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς του Δημοκρατικού Κόμματος, ο συνιδρυτής του Netflix, Reed Hastings, προέτρεψε τον Biden να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα.
«Ο Biden πρέπει να παραμερίσει για να επιτρέψει σε έναν δυναμικό ηγέτη των Δημοκρατικών να νικήσει τον Trump και να μας κρατήσει ασφαλείς και ευημερούντες», είπε o Hastings μιλώντας στους New York Times.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Hastings ήταν από τους πρώτους δωρητές που μίλησαν δημόσια για τον Biden, αν και πολλοί από αυτούς υποστήριξαν σε ιδιωτικές τους συνομιλίες ότι ο Biden πρέπει να σταματήσει την εκστρατεία του.
Το Bloomberg ανέφερε νωρίτερα ότι δεκάδες Δημοκρατικοί βουλευτές πρόκειται να υπογράψουν επιστολή, απαιτώντας από τον Biden να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα, καθώς φοβούνται ότι η συνέχιση της υποψηφιότητας του 81χρονου Biden θα οδηγήσει σε μια σαρωτική νίκη των Ρεπουμπλικάνων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης