Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Cavaliere ζει - Το αεροδρόμιο του Μιλάνου θα μετονομαστεί σε αεροδρόμιο Berlusconi με απόφαση Salvini

Ο Cavaliere ζει - Το αεροδρόμιο του Μιλάνου θα μετονομαστεί σε αεροδρόμιο Berlusconi  με απόφαση Salvini
Ο Silvio Berlusconi, ο οποίος πέθανε πέρυσι σε ηλικία 86 ετών, ηγήθηκε τεσσάρων κυβερνήσεων
Σχετικά Άρθρα
Το κύριο αεροδρόμιο του Μιλάνου θα μετονομαστεί από τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας και μεγιστάνα των επιχειρήσεων Silvio Berlusconi, δήλωσε την Παρασκευή (5/7/2024) ο υπουργός Μεταφορών Matteo Salvini.

Ο Silvio Berlusconi, ο οποίος πέθανε πέρυσι σε ηλικία 86 ετών, ηγήθηκε τεσσάρων κυβερνήσεων στο τιμόνι του κεντροδεξιού κόμματός του Forza Italia και ήταν μια από τις πιο διχαστικές προσωπικότητες της Ιταλίας της σύγχρονης εποχής.
Μιλώντας σε συνέδριο στη νότια Ιταλία, ο Salvini είπε ότι η αρχή πολιτικής αεροπορίας ενέκρινε αίτημα της περιφέρειας της Λομβαρδίας γύρω από το Μιλάνο να μετονομάσει το αεροδρόμιο προς τιμήν του Berlusconi, ο οποίος καταγόταν από την οικονομική πρωτεύουσα της χώρας.
«Βλέποντας ότι η τελική απόφαση ανήκει στον υπουργό Μεταφορών, πιστεύω πραγματικά ότι θα προχωρήσει», δήλωσε ο Salvini, ηγέτης του δεξιού κόμματος Λέγκας και μακροχρόνιος σύμμαχος του Berlusconi.
«Στη μνήμη του φίλου μου Silvio, ενός σπουδαίου επιχειρηματία, ενός σπουδαίου Μιλανέζου πολίτη και ενός σπουδαίου Ιταλού», δημοσίευσε αργότερα ο Salvini στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X πάνω από μια φωτογραφία του Berlusconi και του αεροδρομίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης