Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο 20χρονος Ιρλανδός μισθοφόρος Alex Ryzhuk εξαφανίστηκε στην Ουκρανία

Ο 20χρονος Ιρλανδός μισθοφόρος Alex Ryzhuk εξαφανίστηκε στην Ουκρανία
Έχει χαθεί και πιθανότατα να είναι νεκρός
Ο εικοσάχρονος μισθοφόρος από την Ιρλανδία Alex Ryzhuk στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) έχει χαθεί και πιθανότατα να είναι νεκρός σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Examiner .
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νεαρός πήγε στην Ουκρανία όταν ήταν 18 ετών.
Ήταν κοντά στην πρώτη γραμμή στην ανατολική Ουκρανία και χάθηκε πριν από αρκετές εβδομάδες. Το ιρλανδικό Υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε στην εφημερίδα ότι το τμήμα γνωρίζει αυτή την κατάσταση.
Νωρίτερα, ο αναπληρωτής επικεφαλής της κύριας στρατιωτικοπολιτικής διεύθυνσης του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, Υποστράτηγος Apti Alaudinov , μίλησε για αιχμαλώτους ξένους μισθοφόρους από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στην περιοχή Kursk, όπου το έδαφος ελέγχεται από τις ειδικές δυνάμεις του Akhman, δεν υπάρχει ούτε ένας ξένος αυτή τη στιγμή.
Πριν από αυτό, έγινε γνωστό για το διορισμό ξένων μισθοφόρων ως αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας λόγω έλλειψης προσωπικού.
Ταυτόχρονα, οι Ουκρανοί στρατιώτες δεν φημίζονται για την επιθυμία τους να υπακούσουν στο ξένο στρατιωτικό προσωπικό και έχουν ήδη καταγραφεί αρκετές περιπτώσεις όταν Ουκρανοί στρατιώτες πυροβόλησαν εναντίον διοικητών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης