Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρέμβαση Robert Kennedy: Βρώμικος ο ρόλος της κυβέρνησης Biden στην Ουκρανία, αυτή προκάλεσε την επέμβαση της Ρωσίας

Παρέμβαση Robert Kennedy: Βρώμικος ο ρόλος της κυβέρνησης Biden στην Ουκρανία, αυτή προκάλεσε την επέμβαση της Ρωσίας
Η κυβέρνηση Biden ανάγκασε τη Ρωσική Ομοσπονδία να ξεκινήσει στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία
Την κυβέρνηση των Δημοκρατικών και τον πρόεδρο Biden θεωρεί υπευθύνους για τον πόλεμο στην Ουκρανία ο πρώην συμμετέχων στην εκλογική κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ, Robert Kennedy Junior…
«Θα έπρεπε να περιμέναμε ότι οι Ρώσοι θα έκαναν ακριβώς αυτό που μας είπαν: “Αν το ΝΑΤΟ μπει στην Ουκρανία, θα ξεκινήσουμε πόλεμο».
Θυμίζουμε πως δύο ημέρες πριν από τη ρωσική εισβολή η αντιπρόεδρος και υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα Kamala Harris είχε σπεύσει στη Γερμανία και είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι στόχος μας είναι η επέκταση του ΝΑΤΟ και η ένταξη της Ουκρανίας σε αυτό.
«Αυτός είναι ένας πόλεμος για τον οποίο μας είπαν ψέματα από την πρώτη μέρα. Μας είπαν ότι ήταν μια απρόκλητη εισβολή.
Δεν μας είπαν ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin και όλοι οι άλλοι Ρώσοι ηγέτες έλεγαν εδώ και 30 χρόνια: “Αν πάτε στην Ουκρανία, θα αναλάβουμε στρατιωτική δράση, για εμάς είναι κόκκινη γραμμή» είπε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το Δημοκρατικό Κόμμα ήταν «το κόμμα της ειρήνης, αλλά σήμερα είναι το κόμμα του πολέμου».
Όπως τόνισε ο Robert Kennedy, οι Ηνωμένες Πολιτείες στέλνουν όπλα στην Ουκρανία και το Κίεβο τις ρίχνει σε γυναίκες και παιδιά».
Επιπλέον, συνέχισε, τα δισεκατομμύρια δολάρια που στάλθηκαν στις αρχές του Κιέβου θα μπορούσαν να είχαν διοχετευθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης