Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Akhmat βομβαρδίζουν ουκρανικές θέσεις στο κεντρικό Yampil νοτιοανατολικά του Lyman – Εντείνουν τις επιθέσεις στο Slovyansk

Οι Akhmat βομβαρδίζουν ουκρανικές θέσεις στο κεντρικό Yampil νοτιοανατολικά του Lyman – Εντείνουν τις επιθέσεις στο Slovyansk
Ένας Ουκρανός πυροβολητής που επιχειρούσε προς την κατεύθυνση του Slovyansk ανέφερε στις 7 Απριλίου ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εντείνει τις μηχανοκίνητες επιθέσεις και πρόσφατα πραγματοποίησαν μια μηχανοκίνητη επίθεση με 15 μοτοσικλέτες
Γεωγραφικά πλάνα που δημοσιεύθηκαν στις 6 Απριλίου δείχνουν στοιχεία του τάγματος Shram του ρωσικού 204ου Συντάγματος Ειδικών Δυνάμεων Akhmat να βομβαρδίζουν ουκρανικές θέσεις στο κεντρικό Yampil (νοτιοανατολικά του Lyman).
Ένας Ουκρανός πυροβολητής που επιχειρούσε προς την κατεύθυνση του Slovyansk ανέφερε στις 7 Απριλίου ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εντείνει τις μηχανοκίνητες επιθέσεις και πρόσφατα πραγματοποίησαν μια μηχανοκίνητη επίθεση με 15 μοτοσικλέτες.
Οι ρωσικές δυνάμεις στόχευσαν ουκρανικές γέφυρες και άλλες διαβάσεις πάνω από τον ποταμό Siverskyi Donets κοντά στο Mayaky, το Ozerne και το Yeremivka (όλα νοτιοδυτικά έως νοτιοανατολικά του Lyman) και σιδηροδρομικές διαβάσεις κατά μήκος της γραμμής Sosnove-Svyatohirsk (βορειοδυτικά του Lyman).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης