Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Φουρλής: Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

Φουρλής: Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο
Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Φουρλής ανασυγκροτήθηκε σε σώμα

Η Fourlis ανακοινώνει ότι με την υπ’ αριθ. 433/10-03-2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγησαν:

  • ως νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου η κα Μαρία Γεώργαλου του Σοφοκλή, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παύλου Κ. Τρυποσκιάδη, για θητεία λήγουσα την ημερομηνία πραγματοποίησης της επόμενης Γενικής Συνέλευσης, και
  • ως νέο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Νικόλαος Λαβίδας του Παναγιώτη, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευτύχιου Θ. Βασιλάκη, για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας του.

Οι ως άνω εκλογές τελούν υπό την έγκριση – επικύρωση της επομένης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας.
Η κα Μαρία Γεώργαλου γεννήθηκε στην Αργεντινή και αποφοίτησε με πτυχίο Ορκωτού Λογιστή από το πανεπιστήμιο Universidad De Belgrano – Buenos Aires. Έχει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του Επιχειρηματικού Κεφαλαίου (Venture Capital/ Private Equity) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό – Ισπανία, Πορτογαλία, Βαλκάνια, Ρωσία, κ.τ.λ. (De Benedetti Group και Commercial Capital, θυγατρική της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδος), καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα κλάδων (τρόφιμα, λιανικό εμπόριο, ξυλεία κ.λπ.) καθώς και επενδυτικών σταδίων (startups, development, mezzanine).
Εργάστηκε ως Διευθύντρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Delta Holdings, ως Οικονομική Διευθύντρια της Vivartia Group και ως Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Chipita A.E.
Είναι αντιπρόεδρος της Chipita Foods Α.Ε.Υπηρέτησε ως μέλος διοικητικών συμβουλίων σε διάφορες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
O κος Νικόλαος Λαβίδας γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1970 και αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Buckingham με τίτλο σπουδών Bsc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ίδιο πανεπιστήμιο λαμβάνοντας μεταπτυχιακό τίτλο LLM στο Διεθνές και Εμπορικό Δίκαιο.
Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως Γενικός Διευθυντής στην Upfield Hellas έχοντας υπό την ευθύνη του την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πολλούς εμπορικούς ρόλους στο χώρο της λιανικής καθώς και σε εταιρείες ταχυκίνητων καταναλωτικών προϊόντων.
Ανάμεσα σε άλλα έχει εργαστεί ως Γενικός Διοικητικός Διευθυντής στις Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης και ως Διευθύνων Σύμβουλος στην Kraft Foods Ελλάδος.
Μετά την ως άνω αντικαταστάσεις το Διοικητικό Συμβούλιο ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

  1. Βασίλειος Στυλ. Φουρλής, Πρόεδρος Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος.
  2. Δάφνη Αν. Φουρλή, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος.
  3. David A. Watson, Ανεξάρτητος Αντιπρόεδρος Δ.Σ., ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης