Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Έργο αναβάθμισης υπολογιστικής υποδομής της Helleniq Energy από τη Space Hellas

Έργο αναβάθμισης υπολογιστικής υποδομής της Helleniq Energy από τη Space Hellas
Η HELLENiQ ENERGY μετεξελίσσεται ψηφιακά και βελτιώνει την ανταγωνιστικότητά της

Η SPACE HELLAS ολοκλήρωσε με επιτυχία την αναβάθμιση του εξοπλισμού υποδομών των Data Centers της HELLENiQ ENERGY στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και στα Κεντρικά Γραφεία Αμαρουσίου.
Στόχος του έργου ήταν να υποστηριχτεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός της HELLENiQ ENERGY, εξασφαλίζοντας αποδοτική λειτουργία και επιχειρησιακή συνέχεια τόσο με την μετάβαση υποδομών της εταιρείας στο Cloud, όσο και με την αναβάθμιση των δύο Data Centers.
Η HELLENiQ ENERGY μετεξελίσσεται ψηφιακά και βελτιώνει την ανταγωνιστικότητά της, δημιουργώντας νέες προοπτικές για να οδηγηθεί σε καινοτόμες και πιο παραγωγικές διαδικασίες για τα επόμενα χρόνια.
Στο πλαίσιο του έργου η SPACE HELLAS ανέλαβε να αναδιαμορφώσει το μοντέλο της παραδοσιακής (legacy) αρχιτεκτονικής του δικτύου της HELLENiQ ENERGY, προκειμένου να αναβαθμίσει τις υποδομές των δύο Data Centers της. Για να επιτευχθεί αυτό, η SPACE HELLAS σχεδίασε και εφάρμοσε την πιο προηγμένη τεχνολογία, Software Define Network του κατασκευαστικού οίκου Cisco και συγκεκριμένα επέλεξε το Application Centric Infrastructure (ΑCI) που παρέχει τη δυνατότητα της επέκτασής του on-premises DC και DR έως τα Public Clouds, ενοποιώντας τις διαδικασίες και τη λειτουργικότητα σε ένα ενιαίο Data Center.
Απώτερος στόχος είναι η χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας και στο Public Cloud με κοινή συνισταμένη την ενοποίηση των δικτυακών υποδομών, των παρεχόμενων υπηρεσιών, των κανόνων ασφαλείας και της ανάπτυξης ή υιοθέτησης νέων τεχνολογικών προϊόντων (εφαρμογών), γρήγορα, αποδοτικά και με ασφάλεια.
H HELLENiQ ENERGY επέλεξε τη SPACE HELLAS για να εξελίξει ψηφιακά τις επαγγελματικές της δραστηριότητες με νέες καινοτόμες τεχνολογίες, δημιουργώντας νέα δυναμική για το μέλλον.
Η εκτεταμένη εμπειρία της SPACE HELLAS σε έργα Digital Integration, η υψηλή τεχνογνωσία και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, εγγυώνται την ολοκλήρωση σύνθετων έργων και την επιτυχημένη, αλλά και ασφαλή μετάβαση των επιχειρήσεων στο ψηφιακό μετασχηματισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης