Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Jumbo: Διορισμός Chief Operational Officer και Chief Financial Officer

tags :
Jumbo: Διορισμός Chief Operational Officer και Chief Financial Officer
Η ανακοίνωση της Εταιρείας
Σχετικά Άρθρα
H JUMBO A.E. (η «Εταιρία»), σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την ανάληψη καθηκόντων Chief Operational Officer από την κα Αναστασία Ζάντε (COO) και για την ανάληψη καθηκόντων Chief Financial Officer (CFO) από τον κ. Πόλυ Πολυκάρπου.
Η κα Ζάντε είναι απόφοιτος με διάκριση από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Προσλήφθηκε στην Εταιρία το 2021, ως μέλος του τμήματος εμπορευμάτων. Από το 2021 έως σήμερα, η κα Ζάντε, δουλεύοντας με επιμονή και αφοσίωση, εμβάθυνε ουσιαστικά στη λειτουργία της Εταιρίας και απέκτησε πολύτιμες γνώσεις, τις οποίες αξιοποίησε δημιουργώντας αξία για τους μετόχους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Ο κ. Πολυκάρπου είναι Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2022 και είχε διοριστεί ως Εντεταλμένος Σύμβουλος. Ο κ. Πολυκάρπου, υπό τον προηγούμενο ρόλο του ήδη συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση της στρατηγικής της Εταιρίας. Διαθέτει 20 έτη εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα χρηματοοικονομικής και επιχειρηματικής ανάλυσης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διεθνή Χρηματοοικονομική και Επενδυτική Τραπεζική του ICMA.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης