Football Talk

Μπαρτσελόνα - Σίτι: Ετοιμάζουν διπλό φιλικό το καλοκαίρι!

Μπαρτσελόνα - Σίτι: Ετοιμάζουν διπλό φιλικό το καλοκαίρι!
Οι καλές σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες επιβεβαιώνονται για μια ακόμη φορά μέσω του φιλικού αγώνα που ετοιμάζουν.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Què T'hi Jugues μέσω του Λουίζ Μαρτίν και του Πολ Μπαλούς, δημοσιογράφου με έδρα το Μάντσεστερ και ρεπόρτερ της Σίτι, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξουν ένα φιλικό φέτος το καλοκαίρι ως φόρο τιμής στον Χουάν Κάρλος Ουνθούε και στην καταπολέμηση της ALS (αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσης).

Το παιχνίδι ενδέχεται να είναι διπλό, καθώς την ίδια στιγμή θα μπορούσε να διεξαχθεί και ένας γυναικείος αγώνα ανάμεσα Μπάρτσα-Σίτι. Μάλιστα ίσως να είναι και το πρώτο παιχνίδι με κοινό από τότε που οι πόρτες του Εστάντι έκλεισαν τον Μάρτιο του 2020 λόγω της πανδημίας.

Φυσικά, θα εξαρτηθεί από τις διαθέσιμες ημερομηνίες, καθώς ο αγώνας θα μπορούσε να διεξαχθεί την εβδομάδα της 23ης Αυγούστου, μόλις ξεκινήσει η La Liga. Δεν υπάρχει, επομένως καμία επίσημη πληροφορία για την ημερομηνία, για έναν αγώνα στον οποίο το Καμπ Νόου θα μπορούσε να εκδώσει αρκετά εισιτήρια εάν επιτραπεί ένα υψηλό ποσοστό χωρητικότητας στους αγώνες.

Ο αγώνας Μπάρτσα-Σίτι επιβεβαιώνει ότι η σχέση μεταξύ των δύο συλλόγων έχει σημειώσει αξιοσημείωτη βελτίωση από την άφιξη του Τζοάν Λαπόρτα στην προεδρία. Και θα επιτρέψει επίσης να δεί ο κόσμος τον αγαπημένο τους Πεπ Γκουαρντιόλα ξανά στο Καμπ Νόου.

Ο Πορτογάλος προπονητής είχε επιστρέψει στο γήπεδο των Καταλανών τη σεζόν 2014-15 με τη Μπάγερν και τη σεζόν 2016-17 με τη Σίτι. Η επιστροφή του στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» είναι το όνειρο του Λαπόρτα. Ένα όνειρο που για την ώρα φαντάζει σχεδόν αδύνατο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης