Τελευταία Νέα
Speculator

Στον εισαγγελέα στέλνει τις υποθέσεις του Φουρθιώτη η κυβέρνηση - Αντεπίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ - Ο ρόλος του BN στις αποκαλύψεις

Στον εισαγγελέα στέλνει τις υποθέσεις του Φουρθιώτη η κυβέρνηση - Αντεπίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ - Ο ρόλος του BN στις αποκαλύψεις
Αλλάζει ρότα το Μέγαρο Μαξίμου απέναντι στον γνωστό τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη
Σχετικά Άρθρα

Αλλάζει ρότα το Μέγαρο Μαξίμου απέναντι στον γνωστό τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος, κατά δήλωση του, παρουσιαζόταν ως «συνομιλητής» του Μαξίμου, στέλνοντας στον εισαγγελέα όλες τις υποθέσεις του, μετά τις αποκαλύψεις για την παροχή φρουράς του από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τις απειλές του προς τον πρώην Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, που είχε κόψει με νομοθετική διάταξη, μεγάλα ποσά από το πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ που προορίζονταν για τις εταιρείες του παρουσιαστή.

Σύσκεψη στο Μαξίμου - Αντεπίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ

Πλέον, μετά από μίνι σύσκεψη όπου συνεκτιμήθηκαν όλα τα δεδομένα, το Μαξίμου και η ΝΔ κλείνουν κάθε δίαυλο με τον παρουσιαστή ενώ υπάρχει οδηγία προς τα στελέχη της παράταξης να αποφεύγουν να φιλοξενούνται στα πάνελ του.
Εκφράστηκε, βέβαια, ο φόβος ότι ενδεχομένως ο παρουσιαστής να διαρρεύσει συνομιλίες με στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος προκειμένου να πλήξει τα στελέχη και να δείξει ότι είχε επικοινωνία με την κυβέρνηση.

Κυβερνητικό non paper για Βρυώνη-ΣΥΡΙΖΑ

Πάντως, σύμφωνα με χθεσινό κυβερνητικό non paper, επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο γνωστός καναλάρχης Φίλιππος Βρυώνης, στο κανάλι του οποίου εργάζεται ο τηλεπαρουσιαστής, ήταν ο μοναδικός καναλάρχης που είχε παραβρεθεί στην φιέστα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την δήθεν έξοδο από τα μνημόνια που στήθηκε στο Ζάππειο.
Ο καναλάρχης, στην εκδήλωση αυτή, ήταν εγκάρδιος με όλα τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και φωτογραφήθηκε με πολλά από αυτά.

Λάτρεις του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 2018 παρουσιαστής και καναλάρχης

Επίσης, στη Νέα Δημοκρατία έχουν ξεθάψει εκπομπές του τηλεπαρουσιαστή τον Σεπτέμβριο του 2017 σύμφωνα με τις οποίες εξυμνούσε το Νίκο Παππά και την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά και πολλά άλλα στελέχη.
Και υπάρχουν και άλλες που δείχνουν ότι ο τηλεπαρουσιαστής υποστήριζε αρκετά στελέχη της κυβέρνησης μέχρι την στιγμή που δημοπρατήθηκαν οι τηλεοπτικές άδειες αρχές 2018.

Δύο κοινοβουλευτικές ερωτήσεις

Στο μεταξύ, τα αρμόδια υπουργεία που βρέθηκαν στο κυκλώνα της υπόθεσης Φουρθιώτη, θα αναγκαστούν να απαντήσουν σε κοινοβουλευτικές ερωτήσεις που τέθηκαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο Υπουργείο Εργασίας σχετικά με το Πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και για το εάν δόθηκαν και πόσα χρήματα στις εταιρείες του παρουσιαστή και δεύτερον στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για τους λόγους που η αρμόδια επιτροπή έδωσε φρουρά στον παρουσιαστή.
Την Παρασκευή θα απαντηθεί η ερώτηση για τους αστυνομικούς που διατέθηκαν από το Υπ.Προ.Πο και, εν τέλει, με εντολή Πρωθυπουργού κόπηκαν.
Στελέχη της παράταξης, όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης, όταν ερωτήθηκαν για το θέμα τόνιζαν ότι ορθώς η αντιπολίτευση ζητάει εξηγήσεις για την φρουρά που διατέθηκε σε έναν παρουσιαστή και θα περιμένει να ακούσει τις εξηγήσεις από τον κ. Χρυσοχοίδη.

Μαξίμου: «Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη»


Η κυβέρνηση θα προσφύγει άμεσα στον Εισαγγελέα ζητώντας την πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης Μένιου Φουρθιώτη σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει παρέμβει οικονομικός εισαγγελέας και διερευνώνται οι οικονομικές πτυχές της υπόθεσης.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο Μαξίμου:
«Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη».

Tι έγραφε το BN από τις 17 Δεκεμβρίου 2020

Αποκλειστικό: Στο δόκανο του Υπ. Εργασίας και ΕΦΚΑ τηλεοπτικός παρουσιαστής για κατάχρηση μαμούθ του προγράμματος επιδότησης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Στο δόκανο του Υπουργείου Εργασίας και του ΕΦΚΑ έπεσε γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής που έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν το πανελλήνιο στην προσπάθειά του (προφανώς σε συνεργασία με τρίτα πρόσωπα) να εξαπατήσει το ελληνικό δημόσιο και να εισπράξει τεράστια ποσά από το πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ που επιδοτεί τους καθαρούς μισθούς εργαζομένων οι οποίοι απασχολούνται με μειωμένο ωράριο (τουλάχιστον στο 50% του πλήρους ωραρίου τους) αλλά και τις ασφαλιστικές εισφορές... (διαβάστε τη συνέχεια εδώ).


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης