Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεραμέως: Στόχος το άνοιγμα των σχολείων στις 10 Μαΐου - Κανονικά οι πανελλήνιες τον Ιούνιο

Κεραμέως: Στόχος το άνοιγμα των σχολείων στις 10 Μαΐου - Κανονικά οι πανελλήνιες τον Ιούνιο
Η υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι οι αποφάσεις για τις προαγωγικές εξετάσεις θα ληφθούν το επόμενο διάστημα πάντως εξετάζεται το ενδεχόμενο ακύρωσής του

Η Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε στο στόχο του Υπουργείου Παιδείας για άνοιγμα των σχολείων στις 10 Μαΐου και την επιστροή των μαθητών.
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Open, η Υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι τα παιδιά του Λυκείου επέστρεψαν με ασφάλεια στις σχολικές αίθουσες χάρη «στο πολύτιμο εργαλείο των self test που βοηθά στην ανίχνευση των ασυμπτωματικών».
Μάλιστα συμπλήρωσε ότι χάρη σε αυτήν τη διαδικασία βρέθηκαν σχεδόν 600 μαθητές και εκπαιδευτικοί, θετικοί στον κορωνοϊό και έτσι αποφεύχθηκε μία μεγάλη διασπορά του ιού.
Η Νίκη Κεραμέως, επισήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν όλες οι βαθμίδες της εκπαίδευσης μετά το Πάσχα, πάντα με τους όρους της επιτροπής.
Τόνισε χαρακτηριστικά ότι η ημερομηνία της 10ης Μαΐου είναι «στόχος της κυβέρνησης» για την επιστροφή στην εκπαιδευτική κανονικότητα.
Η υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι οι αποφάσεις για τις προαγωγικές εξετάσεις θα ληφθούν το επόμενο διάστημα πάντως εξετάζεται το ενδεχόμενο ακύρωσής τους ενώ οι Πανελλαδικές θα γίνουν κανονικά μέσα στον Ιούνιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης