Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Πρόβλεψη τιμής για το Bitcoin μετά τις 66.000 δολάρια

tags :
Πρόβλεψη τιμής για το Bitcoin μετά τις 66.000 δολάρια
H τιμή μπορεί να ξεπεράσει σύντομα τα 66.000 δολάρια, ειδικά καθώς περισσότερη συναλλακτική δραστηριότητα συμβαίνει κατά τη διάρκεια της συνόδου της Νέας Υόρκης

Η πρόσφατη κίνηση της τιμής του Bitcoin φαίνεται να κυμαίνεται ανάμεσα στις 60 και τις 73 χιλιάδες δολάρια, με τον μέσο όρο να βρίσκεται στα περίπου 66.900 δολάρια. Αναλύοντας λίγο τις τάσεις, το επενδυτικό ενδιαφέρον και τα διαγράμματα του BTC, οι αναλυτές του χώρου προσπαθούν να προβλέψουν την πορεία το Bitcoin τις επόμενες ημέρες.
Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές αναλυτικότερες πληροφορίες, καθώς και μια εναλλακτική επένδυση που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε.

Αγορά Bitcoin Minetrix 

Το όριο των 66.000 δολαρίων στην τιμή του Bitcoin

Οι ειδικοί στην ανάλυση της αγοράς κρυπτονομισμάτων, παρατήρησαν ότι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, υπήρξαν πολλές θέσεις πώλησης κοντά στο όριο των 66.000 δολαρίων, το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από το μέσο του πρόσφατου εύρους συναλλαγών.

Αυτό υποδηλώνει ότι η τιμή μπορεί να ξεπεράσει σύντομα τα 66.000 δολάρια, ειδικά καθώς περισσότερη συναλλακτική δραστηριότητα συμβαίνει κατά τη διάρκεια της συνόδου της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, μετά την επίτευξη των 66.000 δολαρίων, θα μπορούσε να υπάρξει μια υποχώρηση για να απαλλαγούμε από τους αγοραστές που περιμένουν να ανέβει η τιμή υψηλότερα, ειδικά γύρω από το εύρος των 65 έως 66 χιλιάδων δολαρίων.

Αναλυτικότερη ανάλυση και πρόβλεψη τιμής για το Bitcoin

Μια βαθύτερη ανάλυση των επιπέδων ρευστοποίησης του Bitcoin αποκάλυψε μια ανισορροπία μεταξύ long και short θέσεων, υποδηλώνοντας ένα ευνοϊκό σενάριο για μια καθοδική κίνηση. Ειδικότερα, η περιοχή των $66.800 παρουσίασε μια σημαντική συγκέντρωση μεγάλων ρευστοποιήσεων short, ενώ η περιοχή των $62.800 παρουσίασε αρκετές ρευστοποιήσεις long. Κατά συνέπεια, μια πτώση κάτω από τα $64.500 θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη βουτιά προς τα 62.800 δολάρια.
Σημαντικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι μια πρόσφατη απόκλιση στις 17 Απριλίου, είδε τις τιμές να πέφτουν στα 59.800 δολάρια πριν αυξηθεί και πάλι η αγορά Bitcoin από τους επενδυτές. Παρά την ανοδική δυναμική που επισημαίνεται από τον RSI στο 4ωρο διάγραμμα, ο OBV δυσκολεύτηκε να διασπάσει τα τοπικά επίπεδα αντίστασης, υποδεικνύοντας έλλειψη όγκου αγορών την περασμένη εβδομάδα.
Χωρίς να θέλουμε να σας κουράσουμε με περισσότερους τεχνικούς όρους, η τιμή του Bitcoin αναμένεται να παγιωθεί για τις επόμενες εβδομάδες μεταξύ των 56.000 και των 73.200, μέχρι να μειωθεί ο αριθμό των πωλήσεων από τον αντίκτυπο του Bitcoin Halving.

Bitcoin Minetrix - Μια πολλά υποσχόμενη επενδυτική ευκαιρία

Καθώς το Bitcoin αναμένεται να σταθεροποιηθεί στο προαναφερόμενο εύρος τιμών, κάποιες άλλες επενδύσεις φαίνεται να παρουσιάζουν μεγαλύτερες προοπτικές για κέρδη αυτή την περίοδο. Ένα από τα νεότερα κρυπτονομίσματα που φαίνεται να ξεχωρίζουν στην αγορά, είναι το Bitcoin Minetrix (BTCMTX).

Τι είναι το Bitcoin Minetrix και τι προσφέρει;

Προσφέροντας μια επαναστατική πλατφόρμα εξόρυξης στο cloud, το BTCMTX δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες επενδυτές, να συμμετέχουν στην εξόρυξη Bitcoin χωρίς την ανάγκη ακριβού εξοπλισμού ή τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης. Με το καινοτόμο μοντέλο Stake-to-Mine, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν το μερίδιό τους για να αυξήσουν την ισχύ εξόρυξης και ενδεχομένως να κερδίσουν σημαντικές ανταμοιβές.

Γιατί αξίζει να επενδύσει κανείς στο Bitcoin Minetrix;

Το Bitcoin Minetrix αποτελεί ένα από τα πιο καινοτόμα έργα στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, το οποίο έχει απασχολήσει αρκετά την κοινότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η πρωτοποριακή μέθοδος εξόρυξης βάση της οποίας ο καθένας μπορεί να βγάλει λεφτά από τα κρυπτονομίσματα, έχει οδηγήσει σε μια ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση κατά την προπώληση. Μάλιστα, το έργο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 13 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που αντανακλά το έντονο ενδιαφέρον.
Με τις προβλέψεις τιμών για το Bitcoin να είναι αρκετά αισιόδοξες για το μέλλον, το BTCMTX θα μπορούσε να σημειώσει επίσης μια εξαιρετική πορεία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στην προπώληση για λίγες ακόμη ημέρες και συγκεκριμένα έως τις 28 Απριλίου 2024.
Στις 30 Απριλίου οι επενδυτές θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τα token τους και φυσικά να επωφεληθούν από μια πιθανή άνοδο της τιμής του BTCMTX. Άλλωστε, η ζήτηση αναμένεται να εκτοξευτεί μετά την επίσημη καταχώρηση του κρυπτονομίσματος στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Προλάβετε την προπώληση του Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης