Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργούλης: Δεν θα κατέβαινα υποψήφιος ευρωβουλευτής αν δεν ήμουν αθώος

Γεωργούλης:  Δεν θα κατέβαινα υποψήφιος ευρωβουλευτής αν δεν ήμουν αθώος
"Η 5ετία ήταν δημιουργική και προσέφερα πράγματα μέσα στην ΕΕ", ανέφερε ο Α. Γεωργούλης
Σχετικά Άρθρα
«Κατεβαίνω στις εκλογές γιατί θεωρώ ότι είμαι αθώος. Αν θεωρούσα ότι υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να κατηγορηθώ για κάτι μέσα σε αυτή την καταγγελία, δεν θα κατέβαινα καθόλου», τόνισε ο Αλέξης Γεωργούλης, ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το «Πράσινο Κίνημα» στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.
Ο κ. Γεωργούλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «με το Πράσινο Κίνημα στόχος είναι να δέσουμε άρρηκτα τον πολιτισμό και την πράσινη μετάβαση. Δεν νοείται πράσινη μετάβαση χωρίς πολιτισμό και πολιτισμός χωρίς πράσινη μετάβαση. Να δώσουμε το μήνυμα μέσα στην Ευρωβουλή και να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο η δύναμη του πολιτισμού».
Μιλώντας για τη θητεία του στο ευρωκοινοβούλιο, ανέφερε πως «αν τραβήξω μία οριζόντια γραμμή για να κάνω τον απολογισμό αυτής της 5ετίας, έχω πολλές ωραίες δημιουργικές στιγμές. Κάποιες από αυτές τις θεωρώ και νίκες, και προσωπικές και ομαδικές. Αυτή η 5ετία ήταν δημιουργική και προσέφερα πράγματα μέσα στην ΕΕ».
Αναφορικά με την καταγγελία σε βάρος του, ο κ. Γεωργούλης σημείωσε ότι «οι κατηγορίες είναι πάρα πολύ βαριές, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κάποιος να με κατηγορήσει για κάτι πιο βαρύ. Δεν έχω κάποια ποινική δίωξη, δεν εκκρεμεί κάποια δίκη. Έχει σταματήσει στην καταγγελία από τις βελγικές αρχές. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω και να εμπιστεύομαι τις βελγικές αρχές ότι θα δράσουν και θα κάνουν αυτό που είναι και νόμιμο και σωστό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης