Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσικά στρατεύματα ύψωσαν τη σημαία πάνω από τις θέσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων - Άγριο σφυροκόπημα στο Rabotino

Ρωσικά στρατεύματα ύψωσαν τη σημαία πάνω από τις θέσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων - Άγριο σφυροκόπημα στο Rabotino
Σύμφωνα με τον ρωσικό στρατό, η σημαία της Ρωσικής Ομοσπονδίας τοποθετήθηκε σε ένα από τα κτίρια στα βόρεια του Rabotino, κάτι που δείχνει τον έλεγχο σε βασικά σημεία
Τα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν στην περιοχή του χωριού Rabotino.

Οι ενεργές εχθροπραξίες συνεχίζονται στο μέτωπο Zaporozhye. Μονάδες του 71ου Συντάγματος Μηχανοκίνητων Τυφεκιοφόρων των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σημείωσαν σημαντική επιτυχία, διασπώντας την αμυντική γραμμή και λαμβάνοντας τον έλεγχο των βόρειων περιοχών του χωριού Rabotino.
Τα drones FPV με αισθητήρες θερμικής απεικόνισης για καθοδήγηση, καθώς και ισχυρό πυροβολικό και το Tornado-G MLRS, χρησιμοποιήθηκαν ενεργά στις μάχες.
Σύμφωνα με τον ρωσικό στρατό, η σημαία της Ρωσικής Ομοσπονδίας τοποθετήθηκε σε ένα από τα κτίρια στα βόρεια του Rabotino, κάτι που δείχνει τον έλεγχο σε βασικά σημεία του οικισμού.

__

Ως απάντηση στη ρωσική επίθεση, η ουκρανική διοίκηση ενεργοποίησε μηχανοκίνητες εφεδρείες πεζικού από το Orekhov, προσπαθώντας να σταθεροποιήσει την κατάσταση και να αποκαταστήσει τις θέσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ουκρανικά μαχητικά αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν υπό την πίεση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
Οι ειδικοί σημειώνουν ότι η κατάληψη του Rabotino θα μπορούσε να αλλάξει σημαντικά τη στρατηγική κατάσταση στην κατεύθυνση του Zaporozhye, ενισχύοντας τη θέση των ρωσικών στρατευμάτων και δημιουργώντας πρόσθετες δυσκολίες για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στην οργάνωση άμυνας και αντεπιθέσεων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης