Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το ρωσικό πυροβολικό απέκρουσε αντεπίθεση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στη Marinka-Novomikhailovka

Το ρωσικό πυροβολικό απέκρουσε αντεπίθεση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στη Marinka-Novomikhailovka
Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, το πλήρωμα ενός εκ των πυροβολικών, κατάφερε να καταστρέψει ένα αμερικανικό τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού M113A2
Κατά τη διάρκεια μιας επιχειρούμενης νυχτερινής αντεπίθεσης από μηχανοκίνητη μονάδα πεζικού των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη δυτική πλευρά της οχυρωμένης περιοχής του 255ου συντάγματος μηχανοκίνητων τυφεκίων της 20ης Στρατιάς, που βρίσκεται στο τμήμα Marinka-Novomikhailovka, έλαβε χώρα μια σύγκρουση με ρωσικές μονάδες πυροβολικού.
Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, το πλήρωμα ενός εκ των πυροβολικών, κατάφερε να καταστρέψει ένα αμερικανικό τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού M113A2 με ακριβές χτύπημα από κατευθυνόμενο βλήμα πυροβολικού ZOF95 "Krasnopol-M2".
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του χωριού Pobeda, όπου τα ουκρανικά στρατεύματα προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα προπύργιο.
Ο σύγχρονος αναγνωριστικός εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένων των ελικοπτέρων με αισθητήρες θερμικής απεικόνισης και των UAV εξοπλισμένων με ανιχνευτές ακτίνας λέιζερ και προσδιοριστές στόχων τςη Ρωσίας, εξασφάλισαν υψηλή ακρίβεια και αποτελεσματικότητα των πυρών.
Η πρακτική του αιφνιδιασμού τη νύκτα, δεν βοήθησε τα ουκρανικά στρατεύματα να αποφύγουν τον εντοπισμό και την ήττα τους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης