Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη μάχη των ευρωεκλογών ρίχνονται οι πολιτικοί αρχηγοί - Οι περιοδείες Μητσοτάκη, Κασσελάκη, Ανδρουλάκη

Στη μάχη των ευρωεκλογών ρίχνονται οι πολιτικοί αρχηγοί - Οι περιοδείες Μητσοτάκη, Κασσελάκη, Ανδρουλάκη
Πού θα βρεθούν οι πολιτικοί αρχηγοί
Σχετικά Άρθρα
Στη μάχη των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου έχουν στραμμένα τα βλέμματα οι πολιτικοί αρχηγοί, ξεκινώντας περιοδείες ανά την Ελλάδα.
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, μετά την απόδραση στην Τήνο για το Πάσχα, θα αρχίσει εκ νέου τις περιοδείες του στις 13 περιφέρειες της χώρας. µε πρώτους σταθµούς τη Δυτική Ελλάδα (Αγρίνιο) και την Ήπειρο (Αρτα και Πρέβεζα), για να μεταβεί στη συνεχεία στη Χίο. Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς ενημερωτικές συσκέψεις, καθώς στις περιφέρειες θα βρεθούν και υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές του κόμματος.
Η προεκλογική του εκστρατεία του Κ. Μητσοτάκη θα διακοπεί τη Δευτέρα 13/5, καθώς είναι προγραμματισμένη η επίσκεψή στην Άγκυρα και η συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο Erdogan.
Σε κάθε περίπτωση, ζητούμενο για το Μαξίμου είναι η αποχή και η ψήφος δυσαρέσκειας για μα σειρά θεμάτων, όπως η ακρίβεια, που αποτελούν «όπλα» για την αντιπολίτευση προκειμένου να ασκήσουν κριτική στην κυβερνητική πολιτική. Δεδομένου ότι η δυσαρέσκεια των πολιτών μπορεί να εκφραστεί μέσα από τις ευρωκάλπες, η προεκλογική εκστρατεία θα στραφεί στην προβολή των μεταρρυθμίσεων της πρώτης και της δεύτερης θητείας που «τρέχει», στα νομοσχέδια που δρομολογούνται να ψηφιστούν μέχρι τις ευρωεκλογές στις 9/6, όπως ο εκσυγχρονισμός των Ενόπλων Δυνάμεων και της αμυντικής βιομηχανίας, η περαιτέρω ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, η ολιστική στήριξη των Ατόμων με Αναπηρία, κινητροδότηση των δημοσίων υπαλλήλων, αναμόρφωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Μάλιστα, θα τεθούν και πάλι από το Μαξίμου τα διλήμματα των ευρωεκλογών και το τρίπτυχο «σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια» ώστε να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις.

Στην Ήπειρο ο Κασσελάκης

Μετά το Πάσχα στην Κέρκυρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης, ξεκινά από σήμερα, Τρίτη 7/4, την τριήμερη περιοδεία του στους νομούς της Ηπείρου.
Πρώτος σταθμός σήμερα η Θεσπρωτία και Πρέβεζα.
Αύριο, Τετάρτη 8/5 ο κ. Κασσελάκης θα επισκεφτεί την Άρτα και τα Ιωάννινα, στα οποία και θα παραμείνει την Πέμπτη 9/5 συνεχίζοντας τις επαφές του.

Στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης

Στη Σέριφο βρίσκεται εδώ και ένα  24ωρο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος σήμερα θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του νησιού, Κ.Ρεβίνθη για να συζητήσουν τα προβλήματα των κατοίκων των μικρών νησιών των Κυκλάδων και στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το πολυδύναμο ιατρείο.
Από αύριο, Τετάρτη 8/5, ο κ. Ανδρουλάκης, θα περιοδεύσει στη Κρήτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης