Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης από Χίο: Η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών - Να μην τεθεί σε κίνδυνο η οικονομική πολιτική

Μητσοτάκης από Χίο: Η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών - Να μην τεθεί σε κίνδυνο η οικονομική πολιτική
Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών
Σχετικά Άρθρα
Το μήνυμα ότι η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών έστειλε από τη Χίο το πρωί της Παρασκευής (10/5/2024) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε πολίτες στο πλαίσιο των περιοδειών του.
«Έχουμε μπροστά μας ευρωεκλογές που θα στείλουν πολιτικά μηνύματα και επειδή ακούω διάφορους από την αντιπολίτευση να λένε ότι είναι ευκαιρία να στείλουμε μήνυμα δυσαρέσκειας, σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης, η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των εκλογών και θα αποδειχθεί ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες το 2023. Η δεύτερη 4ετια είναι η περίοδος των μεγάλων αλλαγών που θα φέρουν ακόμα πιο κοντά την Ελλάδα στην τροχιά της Ευρώπης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.
Όπως τόνισε «δεν πρέπει να βρεθεί σε κίνδυνο η οικονομική πολιτική. Να μην δώσουμε σε κάποιους την ευκαιρία να ισχυριστούν ότι πρέπει αυτή η πορεία να διαταραχθεί. Δεν θα συμβεί αυτό, η Νέα Δημοκρατία θα είναι η νικήτρια των ευρωεκλογών, είμαι πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα».
Ο κ. Μητσοτάκης παρέστη στη δοξολογία των Ενόπλων Δυνάμεων μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγό Δημήτριο Χούπη. Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι. Ενώ μετά την ολοκλήρωση της τελετής συνομίλησε με εθνοφύλακες που υπηρετούν στη Χίο και ενημερώθηκε για τα οπλικά συστήματα που διαθέτει η μονάδα.
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλες τις γυναίκες και τους άντρες του Ελληνικού Στρατού, των Ενόπλων Δυνάμεων, τους Εθνοφύλακες και το πολιτικό προσωπικό, για τις υπηρεσίες τους.
«Η συνεχής επένδυση στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι μονόδρομος σε αυτές τις εποχές της μεγάλης γεωπολιτικής αστάθειας. Είναι μια στρατηγική επιλογή, την οποία η κυβέρνησή μας υπηρετεί απαρέγκλιτα εδώ και μία πενταετία», είπε. «Οι Ένοπλες Δυνάμεις εξασφαλίζουν την εθνική κυριαρχία αλλά ταυτόχρονα υπηρετούν και έναν πολύ σημαντικό ρόλο εν καιρώ ειρήνης, παρέχοντας από υγειονομικές υπηρεσίες μέχρι την κατασκευή μικρών έργων υποδομής και από τις αερομεταφορές, σε περιπτώσεις ιατρικής ανάγκης, μέχρι την υποστήριξη σε συνθήκες κλιματικής κρίσης», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης