Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καταστράφηκε η γέφυρα στο Seversky Donets, στην περιοχή Kharkiv

Καταστράφηκε η γέφυρα στο Seversky Donets, στην περιοχή Kharkiv
Ο ρωσικός στρατός έχει εντείνει μαζικές επιθέσεις στις θέσεις των ουκρανικών στρατευμάτων, χρησιμοποιώντας μονάδες τακτικής αεροπορίας και πυροβολικού
Στη βόρεια περιοχή του Kharkiv, η κατάσταση παραμένει τεταμένη λόγω της εντατικοποίησης των στρατιωτικών επιχειρήσεων από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Σύμφωνα με πηγές, ο ρωσικός στρατός έχει εντείνει μαζικές επιθέσεις στις θέσεις των ουκρανικών στρατευμάτων, χρησιμοποιώντας μονάδες τακτικής αεροπορίας και πυροβολικού.
Μία από τις σημαντικές συνέπειες των νυχτερινών εχθροπραξιών ήταν η καταστροφή της γέφυρας πάνω από τον ποταμό Seversky Donets στην περιοχή του Stary Saltov.
Η γέφυρα ήταν στρατηγικής σημασίας, παρέχοντας υλικοτεχνική υποστήριξη και κίνηση στρατευμάτων.
Η καταστροφή της θα μπορούσε να περιπλέξει σημαντικά την κατάσταση για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις σε αυτό το τμήμα του μετώπου.
Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές για ισχυρές εκρήξεις από το Volchansk και το Lipets, που βρίσκονται επίσης στην περιοχή Kharkov.
Οι λεπτομέρειες αυτών των επεισοδίων δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, αλλά κάτοικοι και στρατιωτικές πηγές επιβεβαιώνουν την υψηλή ένταση των βομβαρδισμών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης