Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σπέκουλα της Δύσης για πολυετή πόλεμο στην Ουκρανία - Sikorski (ΥΠΕΞ Πολωνίας): Οι συγκρούσεις μπορεί να διαρκέσουν 10 χρόνια

Σπέκουλα της Δύσης για πολυετή πόλεμο στην Ουκρανία - Sikorski (ΥΠΕΞ Πολωνίας): Οι συγκρούσεις μπορεί να διαρκέσουν 10 χρόνια
Ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz τόνισε ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία μπορεί να διαρκέσει για μερικά ακόμη χρόνια
Οι πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία μπορεί να διαρκέσουν περίπου 10 χρόνια, εκτίμησε ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών Radoslaw Sikorski, μιλώντας στο Polskie Radio.
«Σε γενικές γραμμές, τέτοιες συγκρούσεις διαρκούν περίπου 10 χρόνια», σημείωσε ο ανώτερος Πολωνός διπλωμάτης.
Ο Sikorski πιστεύει επίσης ότι η Ρωσία δεν θα επιτεθεί στις χώρες του ΝΑΤΟ, εάν έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για μια πιθανή κλιμάκωση της σύγκρουσης.
Παρ' όλα αυτά, θεωρεί ότι «μια τέτοια εξέλιξη δεν πρέπει να αποκλειστεί εντελώς».

Scholz: Πολυετής η σύγκρουση στην Ουκρανία

Νωρίτερα, ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz τόνισε ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία μπορεί να διαρκέσει για μερικά ακόμη χρόνια.
Κανείς, κατά τη γνώμη του, δεν μπορεί να πει αν πρόκειται να διαρκέσει πέντε χρόνια.
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putiin δήλωσε σε συνέντευξή του στον Αμερικανό δημοσιογράφο Tucker Carlson, ότι οι δυτικοί ηγέτες σκοπίμως διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις για απειλές που προέρχονται από τη Ρωσία, προκειμένου να πάρουν περισσότερα χρήματα από τους Αμερικανούς και Ευρωπαίους φορολογούμενους, όπως σημειώνει το TASS.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης