Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σέρμπος (υποψήφιος ΝΔ): Εθνικιστές και πατριώτες του καναπέ όσοι ασκούν κριτική στην κυβέρνηση για Erdogan και Πρέσπες

Σέρμπος (υποψήφιος ΝΔ): Εθνικιστές και πατριώτες του καναπέ όσοι ασκούν κριτική στην κυβέρνηση για Erdogan και Πρέσπες

Τι είπε για τον Putin και την Ε.Ε.

Σχετικά Άρθρα

«Η Τουρκία έχει αρκετούς λόγους για να συνεχίσει την πολιτική των ήρεμων νερών και να εξετάσει και περισσότερους τομείς χαμηλής πολιτικής που μπορεί να διευρυνθεί και να εμβαθύνει η συνεργασία.
Εκεί σταματάει το καζάν-καζάν για την Ελλάδα με συμφωνίες θετικού αθροίσματος όπως στον τουρισμό, στις φυσικές καταστροφές.
Από εκεί και πέρα σε πολύ πολιτισμένο περιβάλλον διαφώνησαν σε πολλά θέματα Έλληνας πρωθυπουργός με τον Τούρκο πρόεδρο», επισήμανε ο καθηγητής διεθνούς πολιτικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Σωτήρης Σέρμπος σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

«Οι πατριώτες του καναπέ και ο Putin»

«Για διαφορετικούς λόγους Ελλάδα και Τουρκία χρειάζονται επιπλέον χρόνο.
Εμείς για να διευρύνουμε και να εμβαθύνουμε όλο αυτό το πάντρεμα της οικονομίας με την ασφάλεια, την εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει, την αξιοπιστία της χώρας, το τι έχουμε κάνει όχι μόνο σε επίπεδο εσωτερικής εξισορρόπησης με την Τουρκία.
Φράχτης στον Έβρο, οπλικά συστήματα τίποτα δεν σταμάτησε από αυτά επειδή η Τουρκία σήκωσε χειρόφρενο στο πλαίσιο μιας τακτικής αναδίπλωσης, ο αναθεωρητισμός παραμένει ενεργός στα μεγάλα θέματα», πρόσθεσε.
Κληθείς να σχολιάσει μερίδα της αντιπολίτευσης που ζητάει να πάψουμε να είμαστε «επαγγελματίες κατευναστές», είπε: «Αυτά δεν εδράζονται σε καμία ρεαλιστική ανάγνωση της πραγματικότητας, αυτά είναι μια λαϊκίστικη επιχειρηματολογία των πατριωτών του καναπέ του κ. Βελόπουλου με τον μυγιάγγιχτο ηττοπαθή εθνικισμό που θέλουνε τη χώρα εκτός Δύσης, εκτός ΕΕ, με τη Ρωσία του Πούτιν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης