Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης κατά... Τσίπρα: Όχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού

Πολάκης κατά... Τσίπρα: Όχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού
Με αφορμή την εκδήλωση του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα, που ξεκινάει σήμερα 17/6 στο Ωδείο Αθηνών
Έντονη ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη αναφορικά με την εκδήλωση του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα, που ξεκινάει σήμερα στο Ωδείο Αθηνών.
Με ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως δεν χρειαζόμαστε "άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού και "βιώσιμης ανάπτυξης" ενώ επιτίθεται και στη Νέα Αριστερά αλλά και συμμετέχοντες της εκδήλωσης.
"Καμία βιώσιμη ανάπτυξη δεν θα έρθει με αγορασμένα ΜΜΕ, με ελεγχόμενη και διεφθαρμένη τη Δικαιοσύνη και ένα επιτελικό κράτος που κυριαρχούν μαφίες που μοιράζουν απευθείας αναθέσεις!" αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη

"Όχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού και "βιώσιμης ανάπτυξης"!

-Πολιτική γραμμή συγκεκριμένης σύγκρουσης με τα καρτέλ ενεργείας , καυσίμων, τροφίμων και τραπεζών υπέρ των λαϊκών συμφερόντων χρειαζόμαστε!
-Πολιτική γραμμή αναδιανομής από την ελίτ και την ολιγαρχία προς όφελος της μισθωτής εργασίας ,της αγροτικής παραγωγής και των μικρομεσαίων χρειαζόμαστε!
-Για ισχυρό κοινωνικό κράτος ,για αποκατάσταση της άξιας της εργασίας και των συντάξεων, για αξιοπρεπές μέλλον για τη νέα γενιά που πρέπει να σταματήσει να φεύγει από τη χώρα και να γυρίσουν όσοι έφυγαν !!

ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ και όχι να κρατήσουμε άπλα τη "φλόγα αναμμένη" διπλά στα εικονίσματα.
Καμία βιώσιμη ανάπτυξη δεν θα έρθει με αγορασμένα ΜΜΕ ,με ελεγχόμενη και διεφθαρμένη τη Δικαιοσύνη και ένα επιτελικό κράτος που κυριαρχούν μαφίες που μοιράζουν απευθείας αναθέσεις!
Αυτά πρέπει να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ παίρνοντας την κυβέρνηση με ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ και εκφράζοντας την κοινωνικοπολιτική συμμαχία της αριστερής προοδευτικής παράταξης ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!
Σε αυτήν την προοπτική κάποιοι που αποχώρησαν κρατώντας τις έδρες γιατί δεν τους άρεσε η νέα ηγεσία δεν νομίζω πως έχουν να προσφέρουν κάτι (τους το εδειξε άλλωστε ο λαός πρόσφατα) ούτε βεβαία κάποιοι Σχοινάδες και Ρουσόπουλοι ή και κάποιοι όπως ο Χουλιαράκης που αναζήτησε τη ζεστή αγκαλιά του αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα.
Αυτά από μένα …κατ αρχήν!
Υγ .Και είμαι από αυτούς που τη συμφωνία των Πρεσπών την στήριξαν όσο ελάχιστοι από το ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά μην κολλάμε δίπλα στην αποτίμηση και προβολή της συμφωνίας από τους αρχιτέκτονες της που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, τα φληναφήματα περί "βιώσιμης ανάπτυξης" με ομιλητές και συμμετέχοντες σαν αυτούς που προανέφερα για να υπηρετηθούν σενάρια ελεγχόμενων "συγκλίσεων" …."

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης