Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Το νέο Ford Puma φιγουράρει στις εκθέσεις στην Ελλάδα

tags :
Το νέο Ford Puma φιγουράρει στις εκθέσεις στην Ελλάδα
Το νέο Puma βρίσκεται πλέον στους Επίσημους Εμπόρους Ford σε όλη την Ελλάδα περιμένοντας τους πελάτες όχι μόνο να το δουν για πρώτη φορά από κοντά αλλά και να το παραγγείλουν έχοντας ενημερωθεί για τα μοναδικά και προηγμένα του χαρακτηριστικά που θα το φέρουν ξανά στην κορυφή των προτιμήσεων.
Κορυφαία συνδεσιμότητα: Η απρόσκοπτη και εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα μέσω ενός 5G modem αποτελεί σημείο αναφοράς για το νέο Ford Puma. Αξιοποιώντας ιδανικά τις υψηλές δυνατότητες του καινοτόμου συστήματος SYNC 4 της Ford. Το οποίο παρέχει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων και ενσωμάτωσης Apple Car Play & Android Auto.
Πλέον, το νέο Puma είναι διαθέσιμο με έναν νέο, μεγαλύτερο ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 12,8 ιντσών που προσφέρει νέες δυνατότητες και νέα γραφική απεικόνιση, σε συνδυασμό με μια επίσης μεγαλύτερη και πιο διαισθητική στον χειρισμό οθόνη αφής 12,0 ιντσών.
Ο πολυτελής χαρακτήρας του νέου Ford Puma υποστηρίζεται τώρα από την έκδοση Titanium, η οποία αποτελεί τον καλύτερο συνδυασμό άνεσης και πολυτέλειας, χωρίς κανέναν συμβιβασμό, συνοδευόμενη από αναβαθμισμένο εξοπλισμό (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης