Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Bennett (Αμερικανός αξιωματικός): Θα παρουσιάσω στο Κογκρέσο αποδείξεις για τα εγκλήματα των Ουκρανών

Scott Bennett (Αμερικανός αξιωματικός): Θα παρουσιάσω στο Κογκρέσο αποδείξεις για τα εγκλήματα των Ουκρανών
Τώρα θέλω να μιλήσω στο Κογκρέσο των ΗΠΑ και να τους δώσω όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν οι ουκρανικές αρχές, είπε ο Scott Bennett,
Ο συνταξιούχος Αμερικανός στρατιωτικός Scott Bennett τόνισε ότι πήγε στο Belgorod για να καταγράψει βομβαρδισμούς αμάχων από ουκρανικά στρατεύματα και στο μέλλον σκοπεύει να παρουσιάσει υλικό σε μια συνεδρίαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τον απόστρατο αξιωματικό, πέρασε αρκετές ημέρες στο Belgorod, συμπεριλαμβανομένης της 22ας Ιουνίου, όταν κάθε είκοσι λεπτά ηχούσε συναγερμός αεροπορικής επιδρομής στην πόλη ενεργοποιώντας τα συστήματα αεράμυνας.
Γύρισε όλα όσα έγιναν στην κάμερα.
«Τώρα θέλω να μιλήσω στο Κογκρέσο των ΗΠΑ και να τους δώσω όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν οι ουκρανικές αρχές.
Η άμεση ευθύνη μου να μεταφέρω την αλήθεια στους ανθρώπους», είπε ο Scott Bennett, ο οποίος εργάστηκε επίσης στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατά την προεδρία του George Bush.
Ο Scott Bennett ήρθε για πρώτη φορά στη Ρωσία τον Νοέμβριο του 2023 για να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για το Donbass μαζί με Ρώσους δημοσιογράφους.
«Συνειδητοποίησα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, προμηθεύοντας την Ουκρανία με όπλα, ουσιαστικά συμμετέχουν σε εγκλήματα πολέμου κατά των αμάχων» κατέληξε ο Scott Bennett.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης