Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump προειδοποιεί με σχέδιο εκκαθαρίσεων σε FBI και δικαιοσύνη - Έτοιμοι να εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ οι αξιωματούχοι του Biden

Ο Trump προειδοποιεί με σχέδιο εκκαθαρίσεων σε FBI και δικαιοσύνη - Έτοιμοι να εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ οι αξιωματούχοι του Biden
Μια επανεκλογή του πρώην προέδρου σίγουρα θα ανοίξει έναν νέο κύκλο ερευνών και ανακρίσεων
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump θα δρομολογήσει έρευνες εναντίον πρώην αρχηγών του FBI, του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, εφόσον επανεκλεγεί στο ανώτατο κυβερνητικό αξίωμα της χώρας στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, μεταδίδει το ABC News επικαλούμενο τον πρώη επικεφαλής στρατηγικό σύμβουλο του Trumop, Stephen Bannon.
Κατά την εκτίμησή του, οι αξιωματούχοι που θα πρέπει να ... ανησυχήσουν περισσότερο είναι ο πρώην διευθυντής του FBI (2013-2017) James Comey, ο Υπουργός Άμυνας (2019-2020) ο Mark Esper και ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ (1991-1993, 2019-2020) William Barr.
Μια επανεκλογή του πρώην προέδρου δεδομένα θα ανοίξει έναν νέο κύκλο ερευνών και ανακρίσεων.
Επισημαίνεται ότι στις 25 Ιουνίου, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του FBI (2016-2018) Andrew McCabe έκανε γνωστή την πρόθεσή του να εγκαταλείψει τη χώρα, από κοινού με άλλους αξιωματούχους, εφόσον ο Trump επανεκλεγεί, για να αποφύγει τυχόν δίωξη του.
Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου.
Ο Ρεπουμπλικανός υποχήφιος έχει ήδη λάβει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων εκλοεκτόρων για να εκπροσωπήσει το κόμμα του.
Ο Joe Biden, υποψήφιος για δεύτερη θητεία, έχει επίσης εξασφαλίσει την υποστήριξη ικανού αριθμού εκλεκτόρων από το Δημοκρατικό Κόμμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης