Διεθνή

Spectator: Ο Zelensky έχει άσχημες μέρες λόγω των γεγονότων στις ΗΠΑ και τη Γαλλία

Spectator: Ο Zelensky έχει άσχημες μέρες λόγω των γεγονότων στις ΗΠΑ και τη Γαλλία
Σύμφωνα με το Spectator, η άποψη του Trump για την ουκρανική σύγκρουση είναι «γνωστή»: θέλει να την τελειώσει
Ο Vladimir Zelensky χρειάστηκε να υπομείνει «λίγες κακές μέρες» λόγω του debate του Biden με τον Trump και των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των εκλογών στη Γαλλία, αναφέρει το Spectator.
«Ήταν κακές λίγες μέρες για τον Vladimir Zelensky.
Ο Ουκρανός πρόεδρος πρέπει να σοκαρίστηκε καθώς παρακολουθούσε την παράξενη παράσταση του Biden σε μια τηλεοπτική συζήτηση με τον Trump.
Σύμφωνα με το Spectator, η άποψη του Trump για την ουκρανική σύγκρουση είναι «γνωστή»: θέλει να την τελειώσει.
«Τότε εμφανίστηκαν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία.
Υπάρχει ακόμη ένας δεύτερος γύρος μπροστά, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: η επόμενη κυβέρνηση δεν θα σχηματιστεί από τον Μacron».
Σύμφωνα με τον Spectator, το πολιτικό σχέδιο του Macron είναι πλέον νεκρό και η μελλοντική του προεδρία θα είναι επίσης νεκρή.
«Αντίθετα, το επόμενο κοινοβούλιο θα κυριαρχείται από βουλευτές από τον αριστερό συνασπισμό του Jean-Luc Mélenchon και τη δεξιά συμμαχία της Marine Le Pen.
Δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό, εκτός από ένα πράγμα: επιθυμούν επίσης τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία», κατέληξε.
Η συζήτηση του Biden με τον Trump σόκαρε το δημοκρατικό κοινό καθώς ο Biden εμφάνισε συμπτώματα γεροντικής άνοιας προκαλώντας κύμα εκκλήσεων για επείγουσα αντικατάστασή του ως υποψήφιου του κόμματος.
Στον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία, το δεξιό κόμμα Εθνική Συσπείρωση της Le Pen, μαζί με συμμάχους του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, κέρδισε το 33,15% των ψήφων.
Ο αριστερός συνασπισμός Νέο Λαϊκό Μέτωπο έλαβε 27,99%, ο συνασπισμός του προέδρου Macron ήρθε τρίτος με 20,04%.
Ο δεύτερος γύρος των εκλογών θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης