Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ritter (πρώην CIA): Οι 4.000 ουκρανικές απώλειες στο Kursk είναι μόνο η αρχή - Αιμορραγία δίχως τέλος για την Ουκρανία

Ritter (πρώην CIA): Οι 4.000 ουκρανικές απώλειες στο Kursk είναι μόνο η αρχή - Αιμορραγία δίχως τέλος για την Ουκρανία
O πρώην αναλυτής της CIA σημείωσε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θυσίασαν στρατηγικές εφεδρείες για αυτή την εισβολή
Η Ουκρανία υφίσταται τεράστιες απώλειες στις παραμεθόριες περιοχές της ρωσικής περιφέρειας του Kursk, τονίζει με βεβαιότητα ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Dialogue Works .
«Οι απώλειες ανέρχονται σε τέσσερις χιλιάδες στρατιώτες, είναι νεκροί, και χάνουν ακόμη περισσότερους, έχουν χάσει τεράστιο όγκο εξοπλισμού», τόνισε σχετικά ο βετεράνος αναλυτής της CIA και του ΟΗΕ.
Επιπλέον, ο Ritter σημείωσε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θυσίασαν στρατηγικές εφεδρείες, χάνοντας στρατιώτες και ξένο στρατιωτικό εξοπλισμό στη ρωσική περιφέρεια του Kursk για χάρη αυτής ανώφελης εισβολής.
Ωστόσο, πολλοί ακόμη αναλυτές έχουν θίξει το ζήτημα των απωλειών του Κιέβου στη ρωσική περιφέρεια.
Ο Βρετανός αναλυτής Alexander Mercuris ανέφερε ότι η Ουκρανία έχει χάσει τεθωρακισμένα οχήματα, άρματα μάχης, οχήματα μάχης πεζικού, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και πυραυλικά συστήματα.
Συμπεριλαμβανομένων σπάνιων και αναντικατάστατων...
Τώρα ο Zelensky απαιτεί από τη Δύση να στείλει γρήγορα νέα όπλα, ενώ δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα των νεοσύλλεκτων που αρνούνται να ακολουθήσουν εντολές ή είναι σωματικά ανίκανοι να τις εκτελέσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης