Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hezbollah: Ο αρχηγός μας Hassan Nasrallah είναι νεκρός αλλά η ένδοξη Jihad συνεχίζεται χωρίς τέλος

Hezbollah: Ο αρχηγός μας Hassan Nasrallah είναι νεκρός αλλά η ένδοξη  Jihad συνεχίζεται χωρίς τέλος
Το Ισραήλ πραγματοποίησε ένα μαζικό πλήγμα στη Βηρυτό στο οποίο σκοτώθηκε ο αρχηγός της σιιτικής οργάνωσης
Με ανακοίνωσή της η Hezbollah επιβεβαίωσε τους ισραηλινούς ισχυρισμούς ότι ο αρχηγός της Hassan Nasrallah σκοτώθηκε την Παρασκευή (27/9/2024) κατά τις πρωτοφανούς σφοδρότητας ισραηλινές επιδρομές στη Βηρυτό.
«Ο Σεβασμιώτατος, ο Διδάσκαλος της Αντίστασης απεβίωσε για να είναι με τον Κύριό του και προς ευχαρίστησή Του ως μεγαλομάρτυρας.
Ο Σεβασμιώτατος Sayyed Hassan Nasrallah Γενικός Γραμματέας της Hezbollah, ενώθηκε με τους μεγάλους, αθάνατους μάρτυρες συντρόφους του, την πορεία των οποίων οδήγησε για σχεδόν τριάντα χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων τους οδήγησε από νίκη σε νίκη.
Προσφέρουμε τα συλλυπητήριά μας και τα συγχαρητήριά μας στους συμμάρτυρες του που προσχώρησαν στην αγνή και ιερή πομπή του μετά την προδοτική σιωνιστική επιδρομή στα νότια προάστια της Βηρυτού. 
Η ηγεσία της Hezbollah δεσμεύεται … ότι θα συνεχίσει την Jihad της για την αντιμετώπιση του εχθρού, για την υποστήριξη της Γάζας και της Παλαιστίνης και για την υπεράσπιση του Λιβάνου και του σταθερού και έντιμου λαού του. 
Στους αξιότιμους mujahideen, και στους νικητές και θριαμβευτές ήρωες της Ισλαμικής Αντίστασης, έχετε την εμπιστοσύνη του αγαπημένου μάρτυρα Sayyid Nasrallah», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της σιιτικής οργάνωσης.

Θανάσιμο χτύπημα από Ισραήλ


Το Ισραήλ πραγματοποίησε ένα μαζικό πλήγμα στη Βηρυτό στο οποίο σκοτώθηκε ο αρχηγός της σιιτικής οργάνωσης.
Το Ισραήλ χρησιμοποίησε 85 βόμβες κατά την επιδρομή στη Βηρυτό για να εξοντώσει τον ηγέτη της Hezbollah, Hasan Nasrallah την Παρασκευή (27/9/2024).
Οι ισραηλινές αεροπορικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν 85 τόνους εκρηκτικής ύλης με τις ισάριθμες βόμβες που έριξαν, μεταδίδει το Al Jazeera.
«Πρώτα από όλα, αυτό δημιούργησε πράγματι ένα είδος σεισμού στη Βηρυτό.
Μιλήσαμε με πολλούς ανθρώπους σε όλη τη Βηρυτό, όλοι το ένιωσαν και αυτό είναι πραγματικά καταστροφικό σε μια μεγάλη πόλη όπως η Βηρυτός», αναφέρει το μέσο.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης