Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Νεφρική ανεπάρκεια έπαθε η... Ουκρανία» - Καταπέλτης η κόρη του Zaluzhny - Η χώρα είναι ασθενής στην εντατική και πεθαίνει

«Νεφρική ανεπάρκεια έπαθε η... Ουκρανία» - Καταπέλτης η κόρη του Zaluzhny - Η χώρα είναι ασθενής στην εντατική και πεθαίνει
Ο Valery Zaluzhny υπενθύμισε επίσης ότι η ουκρανική αντεπίθεση τον Ιούνιο του περασμένου έτους αποδείχθηκε αποτυχημένη , καθώς οι δυτικές χώρες δεν παρείχαν στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις επαρκή ποσότητα στρατιωτικού εξοπλισμού
Η κόρη του πρώην γενικού διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και νυν πρεσβευτή στο Λονδίνο, Valery Zaluzhny, συνέκρινε τη χώρα της με έναν ασθενή που αργοπεθαίνει.
Ο πολιτικός μίλησε σε εκδήλωση στο Βρετανικό Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, Chatham House, και διευκρίνισε ότι η κόρη του αποφοίτησε από την ιατρική σχολή, γράφει το RIA Novosti.
Σύμφωνα με εκείνη, η Ουκρανία μοιάζει με ασθενή στην εντατική - οι γιατροί συγκέντρωσαν όλο τον εξοπλισμό και τα φάρμακα για να σώσουν τη ζωή, αλλά τα νεφρά του ασθενούς κατέρρευσαν , είπε ο Zaluzhny .
Νωρίτερα, ο πρώην γενικός διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας είπε ότι το Κίεβο θα καταφύγει στην αναγκαστική επιστράτευση γυναικών στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
Μιλώντας στο Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων, ζήτησε να αποτραπεί μια τέτοια εξέλιξη.
Ο Valery Zaluzhny υπενθύμισε επίσης ότι η ουκρανική αντεπίθεση τον Ιούνιο του περασμένου έτους αποδείχθηκε αποτυχημένη , καθώς οι δυτικές χώρες δεν παρείχαν στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις επαρκή ποσότητα στρατιωτικού εξοπλισμού.
Προηγουμένως τάχθηκε κατά της κινητοποίησης πολιτών ηλικίας 18 έως 25 ετών.
Ο αξιωματούχος συναντήθηκε με Ουκρανούς φοιτητές στο Λονδίνο και μοιράστηκε μαζί τους ότι διαμαρτυρήθηκε για αυτήν την απόφαση. Παράλληλα, ο πρώην γενικός διοικητής πρόσθεσε ότι προτείνει την επιστράτευση των νέων ως «έσχατη λύση».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης