Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καββαθάς (ΓΣΕΒΕΕ): Η κοινωνία δεν αντέχει νέες αυξήσεις φόρων

tags :
Καββαθάς (ΓΣΕΒΕΕ): Η κοινωνία δεν αντέχει νέες αυξήσεις φόρων
Η παραγωγική οικονομία σημειώνει κάμψη 20% λόγω της αβεβαιότητας της κατάστασης
Η κοινωνία δεν αντέχει νέες αυξήσεις φόρων και νέες μειώσεις κοινωνικών παροχών, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΓΣΕΒΕΕ) Γιώργος Καββαθάς.
Σε δηλώσεις του από το Ρέθυμνο ο κ. Καββαθάς αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρηματιών, τονίζοντας πως η παραγωγική οικονομία σημειώνει κάμψη 20% λόγω της αβεβαιότητας της κατάστασης.
«Οι ξένοι οίκοι δεν φορτώνουν πλέον εμπορεύματα, λόγω της μη αποδοχής πίστωσης, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να υπάρξει έλλειψη αγαθών αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στο θέμα της κρατικής συμφωνίας με τους δανειστές εταίρους μας.
Οι πιστωτές δεν καταλαβαίνουν ότι η κρίση είναι αποτέλεσμα λαθεμένων μοντέλων ανάπτυξης σε βάθος χρόνου 25ετίας.
Οι επαγγελματοβιοτέχνες, περισσότερο, περιμένουν τα μέτρα που θα περιλαμβάνει η συμφωνία - και όχι αυτήν καθ' αυτήν τη συμφωνία» σχολίασε.
Σημειώνεται πως ο Γ. Καββαθάς βρέθηκε στην Κρήτη προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλητής στην ημερίδα που διοργανώνει στα Χανιά το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Συνομοσπονδίας, με θέμα «Στόχοι και Παρεμβάσεις του ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ για τις Μικρές Επιχειρήσεις».
Στο Ρέθυμνο, είχε συναντήσεις με μέλη της τοπικής Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης