Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Για να αποτρέψουν τα καταστροφικά lockdowns… έρχεται 3η δόση εμβολίων για όλους και φαινόμενα Γαλλίας για ανεμβολίαστους

Για να αποτρέψουν τα καταστροφικά lockdowns… έρχεται 3η δόση εμβολίων για όλους και φαινόμενα Γαλλίας για ανεμβολίαστους
Στην περίπτωση του κορωνοιού επιβλήθηκαν τα εμβόλια όχι γιατί είναι η καλύτερη λύση αλλά γιατί είναι η πιο κερδοφόρος.
Σχετικά Άρθρα

Για να αποτρέψουν οι κυβερνήσεις τα καταστροφικά lockdowns τα οποία εφάρμοσαν 3 φορές και τα υποστήριξαν και όταν διαπίστωσαν στην πράξη ότι απέτυχαν άρχισαν να τα αποκηρύσσουν… θα υιοθετήσουν την εξής στρατηγική.

1)Θα εφαρμοστεί η 3η δόση εμβολίων για όλους δηλαδή ανεξαρτήτως ηλικίας όχι μόνο για τους ηλικιωμένους.
Δεν είναι τυχαίο ότι το Ισραήλ εφάρμοσε πρώτο σε 1,15 εκατ ισραηλινούς την 3η δόση εμβολίων επειδή ήταν αναποτελεσματικές οι δύο πρώτες δόσεις – όπως επισήμως έχει αναγνωριστεί – για ηλικίες 60 ετών και άνω.
Εν συνεχεία μείωσε το όριο ηλικίας και εσχάτως αναφέρει ότι προσεχώς θα είναι όλες οι ηλικίες επιλέξιμες για την 3η δόση.
Ήδη η Pfizer – η οποία αγωνιά για τα κέρδη που θα πετύχει από τα εμβόλια – ανέφερε ότι βρίσκεται στις τελικές φάσεις για να πάρει εγκρίσεις από την FDA την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ώστε να μπορεί να χορηγεί και την 3η δόση εμβολίων.
Το Ισραήλ χορηγεί την 3η δόση χωρίς μέχρι τώρα κάποια έγκριση.

2)Επειδή η εμβολιαστική προσπάθεια διεθνώς και στην Ελλάδα έχει δείξει σημάδια κόπωσης, όσοι ήταν να εμβολιαστούν έχουν εμβολιαστεί και όσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, οι κυβερνήσεις και προφανώς και η ελληνική κυβέρνηση που ακολουθεί την διεθνή πεπατημένη – ως χώρα μίμος – θα αυστηροποιήσουν το πλαίσιο για τους ανεμβολίαστους.
Τα αρχικά μέτρα που ελήφθησαν δεν έχουν αποδώσει, πουθενά επί της ουσίας δεν εφαρμόζονται οι διαχωρισμοί εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.
Τα εστιατόρια και καφέ μπορεί για τυπικούς λόγους να τα εφαρμόζουν ή όταν ελέγχονται για να μην επιβάλλονται πρόστιμα αλλά ως επί τω πλείστον τα παράλογα μέτρα δεν εφαρμόζονται κυρίως γιατί η κοινωνία εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων δεν τα αποδέχεται.
Όμως πολιτικοί χωρίς κοινωνικές αναφορές, πολιτικοί που προσβάλουν την δημοκρατία και τις αρχές όπως ο Macron στην Γαλλία έφθασε με θράσος να στέλνει την αστυνομία στα supermarket ώστε όποιος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολίου ή αρνητικό tests να μην μπορεί να εισέλθει και να ψωνίσει.
Δηλαδή επί 16 -17 μήνες που μαίνεται η πανδημία που δεν υπήρχαν τίποτε από αυτά οι πολίτες πήγαιναν στα supermarket και ψώνιζαν κάνοντας χρήση μάσκας.
Αλλά αυτό δεν επαρκεί.
Προφανώς όχι γιατί ανησυχούν για τον Covid 19 αυτό είναι υποκρισία αλλά για να επιβληθούν οι κυβερνήσεις στους πολίτες.
Όμως στον πλανήτη σχεδόν 3 δισεκ. πολίτες δεν έχουν εμβολιαστεί και ειδικά οι νέοι και οι νεότερες ηλικίες.
Όλα αυτά τα επαίσχυντα μέτρα μπορεί να εφαρμοστούν στα supermarket, στα καταστήματα λιανικής και γενικώς σε δραστηριότητες όπου συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου.
Το ερώτημα είναι εάν τελικά εφαρμοστούν και δεν καταρρεύσουν γιατί η κοινωνία έχει αντανακλαστικά, ότι είναι τοξικό και άρρωστο απωθείται.
Τα μέτρα διαχωρισμού της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι χυδαία, ντροπιαστικά, τοξικά και απαράδεκτα.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχουν την τόλμη πολλές κυβερνήσεις που έγιναν ντίλερ των εμβολίων να αναγνωρίσουν αυτό που οι επιστήμονες απέδειξαν.
Οι δύο πρώτες δόσεις εμβολίων λειτούργησαν αρχικά αλλά εν συνεχεία η αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατέρρευσε.
Πλέον αυτό το αναγνωρίζουν όλοι.
Είναι παρηγορητικό για τα μέτρα δυστοπίας που εφαρμόζουν πολλές κυβερνήσεις καταχρηστικά, ότι οι επιστήμονες ανακύπτουν… το φάρμακο, δηλαδή την θεραπεία κατά του covid 19.
Στην περίπτωση του κορωνοιού επιβλήθηκαν τα εμβόλια όχι γιατί είναι η καλύτερη λύση αλλά γιατί είναι η πιο κερδοφόρος.
Στον βωμό της κερδοσκοπίας λοιπόν εγκλωβίστηκαν οι πάντες και οι κυβερνήσεις που δεν έχουν άλλα εργαλεία.
Τα lockdowns ήταν καταστροφή.
Όταν επιχειρηματολογούσαμε για τα lockdowns ότι είναι εγκληματικές πράξεις κατά της κοινωνίας και οικονομίας… ορισμένοι εδώ στην Ελλάδα υπερθεμάτιζαν υπέρ της καραντίνας.
Μέρος της κοινωνίας λειτουργεί ως όχλος και είναι όχλος.
Όμως ένα σπουδαίο μέρος της κοινωνίας προβληματίζεται, έχει κρίση και άποψη, δεν δέχεται την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό είναι το δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας… το πιο υγιές.

Η πικρή αλήθεια

Πολλοί επιστήμονες εδώ στην Ελλάδα ειδικά, ψέλλιζαν ακατανόητα επιχειρήματα όταν ήρθαν οι αποκαλύψεις από το Ισραήλ
Στο Ισραήλ σήμερα υπάρχουν 594 ασθενείς σοβαρά εκ των οποίων οι 149 σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και 108 διασωληνωμένοι.
Αυτό που δεν έχουν πει οι έλληνες επιστήμονες ή καλύτερα σκόπιμα αποκρύπτουν είναι ότι από τους σοβαρά ασθενείς το 65% είναι εμβολιασμένοι.
Μόνο το γεγονός ότι επίσπευσαν την 3η δόση είναι απόλυτη απόδειξη ότι οι δύο πρώτες ξεθώριασαν.
Η 3η δόση λειτουργεί;
Τα ποσοστά αποδοτικότητας είναι 86% από 39% που είχαν καταρρεύσει για νόσηση και 16% για μετάδοση.
Όμως τι θα συμβεί σε 3-4 μήνες το 86% θα διατηρηθεί ή θα αρχίσει και πάλι να εξασθενεί;
Ήδη η 3η δόση ήταν ένα πλήγμα στην εμβολιαστική προσπάθεια.

Η θέση του bankingnews

Είμαστε υπέρ των εμβολίων αλλά κατά της υποχρεωτικότητας, οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα την θεωρούμε πράξη ανήθικη, τοξική και απαράδεκτη.
Θεωρούμε ότι είναι μέγα λάθος η υποχρεωτικότητα και στις ειδικές κατηγορίες ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, αυτοί ξέρουν καλύτερα να προφυλάσσονται τόσα χρόνια έχουν εκπευδευτεί για το λειτούργημα τους.

Είμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΑ κατά του διαχωρισμού εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.
Η πραγματικότητα έδειξε ότι ο εμβολιασμένος δεν είναι εν δυνάμει υγιής και ο ανεμβολίαστος δεν είναι εν δυνάμει ασθενής
Είμαστε ξακάθαρα κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού και υπέρ μέτρων τα οποία πρέπει όλοι να τηρούν άπαξ και συμμετέχουμε ενεργά στο κοινωνικό σύνολο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης