Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πρωτοφανείς οι διώξεις των ανεμβολίαστων διεθνώς με πρόσχημα τον «μηδενικό covid» – Αυτοί που συμμορφώθηκαν εξαπατήθηκαν

Πρωτοφανείς οι διώξεις των ανεμβολίαστων διεθνώς με πρόσχημα τον «μηδενικό covid» – Αυτοί που συμμορφώθηκαν εξαπατήθηκαν
Υπάρχουν και σήμερα ακραίες πολιτικές για τους ανεμβολίαστους; - Όχι απλά υπάρχουν είναι βέβαιο ότι θα ενταθούν
Σχετικά Άρθρα

Αυτό που βιώνει ο πλανήτης δεν έχει προηγούμενο.
Από την μια οι ανεμβολίαστοι απροκάλυπτα κατηγορούνται, στοχοποιούνται και πολιτικοί τυχοδιώκτες όπως ο Γάλλος Πρόεδρος Macron λέει στόχος είναι να τσαντίσω τους ανεμβολίαστους…
Αυτή η δραματικά απαξιωμένη πολιτική αντίληψη δείχνει ξεκάθαρα ότι οι διώξεις των ανεμβολίαστων δεν έχει επιστημονική βάση αλλά είναι ξεκάθαρα εκδικητική – τιμωρητική απέναντι στους ανεμβολίαστους.
Πολιτικές μετριότητες που κατέχουν εξουσία, επιδεικνύουν αλαζονεία, είναι εκδικητικοί, αδίστακτοι, πολιτικά σκουπίδια που όταν απέκτησαν εξουσία… έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.
Την ίδια στιγμή έχουν εξαπατήσει και όσους συμμορφώθηκαν, αυτοί που εμβολιάστηκαν πίστεψαν τα ψέματα των πολιτικών… εμβολιάσου για να αποκτήσεις την ελευθερία σου και φθάσαμε στην 4η δόση εμβολίων χωρίς ελευθερία.
H πραγματικότητα είναι ότι όσες χώρες επιδιώκουν να πετύχουν zero covid δηλαδή μηδενικά κρούσματα covid 19 επιβάλλουν μέτρα ενάντια στις ατομικές ελευθερίες.

Υπάρχουν και σήμερα ακραίες πολιτικές για τους ανεμβολίαστους;

Ναι προφανώς και υπάρχουν και το εντυπωσιακό είναι ότι η Omicron αποδεικνύει ότι σε ποσοστό έως και 95% χτυπάει τους εμβολιασμένους.
Προσέξτε, το στοιχείο είναι συγκλονιστικό το υποστήριξαν οι Γερμανοί, οι δανοί με επίσημα στοιχεία η καθολική πλειοψηφία των λοιμώξεων Omicron αφορά εμβολιασμένους.
Όμως η Omicron είναι ήπια αλλά δεν παύει ο εμβολιασμένος να μεταδίδει οπότε τα εμβόλια εμφανίζονται διάτρητα…

Προκαλεί εφημερίδα της Σκωτίας

Μια μεγάλη εφημερίδα της Σκωτίας ρωτά τους αναγνώστες εάν πρέπει να δημιουργηθούν «στρατόπεδα εγκλεισμού για covid 19».
Προτείνει τα «ύποπτα θετικά» κρούσματα θα πρέπει να φυλακίζονται σε εγκαταστάσεις κράτησης.
Ναι αλήθεια.

Η ερώτηση τέθηκε μέσω της επίσημης σελίδας της Daily Record στο Facebook.
Προφανώς μια τέτοια απαράδεκτη προσέγγιση δεν παραβιάζει τους κανόνες του Facebook.
«Οι Αυστραλοί κρατούνται σε στρατόπεδα εγκλεισμού για τον Covid για 14 ημέρες εάν βγουν θετικοί ή είναι ύποπτοι για θετικό κρούσμα.
Πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους;» ρωτούσε η ανάρτηση.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων στην ερώτηση αντέδρασε αρνητικά με τα σχόλια να αναφέρουν ντροπή, αίσχος και πολλά άλλα…
Η Σκωτία υπόκειται επί του παρόντος σε περιορισμούς για τον COVID, με αποτέλεσμα τα νυχτερινά κέντρα να είναι κλειστά για εβδομάδες και οι άνθρωποι να καλούνται να αποφύγουν να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα τα Χριστούγεννα.
Αυτό οδήγησε δεκάδες χιλιάδες Σκωτσέζους να μεταβούν στην Αγγλία, η οποία επέβαλε λιγότερο αυστηρούς κανόνες, προκειμένου να γιορτάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Το μήνυμα του 2020: «Πλύντε τα χέρια σας, όλοι!»
Το μήνυμα του 2021: «Εμβολιαστείτε»
Το μήνυμα του 2022: «Πρέπει να φτιάξουμε στρατόπεδα εγκλεισμού για τον COVID;»
website.jpg

Τα στρατόπεδα καραντίνας στην Αυστραλία

Οι αυστραλιανές αρχές κατασκεύασαν στρατόπεδα καραντίνας προκειμένου να προετοιμαστούν για «τις συνεχιζόμενες μεταλλάξεις» και για να στεγάσουν εκείνους «που δεν είχαν πρόσβαση στον εμβολιασμό».
Οι μη εμβολιασμένοι Αυστραλοί στη Βόρεια Επικράτεια έχουν τεθεί σε νέο lockdown κατά τη διάρκεια του οποίου δεν θα τους επιτρέπεται να βγουν έξω για άσκηση ή να εργαστούν.
Ναι αλήθεια.
Τα επαχθή νέα μέτρα ανακοινώθηκαν από τον επικεφαλής της περιοχής Michael Gunner ως απάντηση στον εντοπισμό 256 νέων κρουσμάτων COVID-19, συμπεριλαμβανομένων 27 περιπτώσεων μετάδοσης μέσω της κοινότητας.
«Οι πλήρως εμβολιασμένοι μπορούν να συνεχίσουν όπως ήταν. Για τα άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα, οι κανόνες lockdown θα ισχύουν για όλους ηλικίας 16 ετών και άνω», είπε ο Gunner.

Στους μη εμβολιασμένους θα απαγορευτεί να ταξιδέψουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 χιλιομέτρων από το σπίτι τους, εκτός και αν ταξιδεύουν για λόγους υγείας.
Ο Gunner είπε ότι οι ανεμβολίαστοι Αυστραλοί θα τους επιτρέπεται μόνο μια ώρα υπαίθρια άσκηση.
«Σε αντίθεση με τους προηγούμενους κανόνες καραντίνας, τα μη εμβολιασμένα άτομα δεν θα μπορούν να φύγουν από το σπίτι για να πάνε στη δουλειά ή για άσκηση», υποστήριξε.
Οι νέοι αυτοί κανόνες για τους ανεμβολίαστους, εισάγονται παρά το γεγονός ότι σε ολόκληρη την Αυστραλία, μόνο 23 άτομα νοσηλεύονται με COVID-19 και μόλις δύο νοσηλεύονται στη ΜΕΘ.
Τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα δεν θα υπόκεινται σε περαιτέρω περιορισμούς, παρά το γεγονός ότι εξακολουθούν να μεταδίδουν τον covid 19.
Πολλές μελέτες δείχνουν ότι η Omicron εξαπλώνεται ταχύτερα από την μετάλλαξη Delta μεταξύ εκείνων που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και ακόμη υψηλότερα μεταξύ εκείνων που έχουν λάβει ενισχυτικά εμβόλια».
Η Αυστραλία συνεχίζει να ακολουθεί την καταστροφική πολιτική της «μηδενικού COVID» σε βάρος των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Στην Αυστραλία στην Βόρεια Επικράτεια έχει δημιουργηθεί ένα δίκτυο στρατοπέδων εγκλεισμού για τον COVID, συμπεριλαμβανομένου ενός στο κέντρο του Χάουαρντ Σπρινγκς κοντά στο Ντάργουιν, όπου δεν επιτρέπεται στους ανθρώπους να φύγουν.
Η αστυνομία πριν λίγες εβδομάδες συνέλαβε τρεις κρατούμενους σε στρατόπεδο που προσπάθησαν να δραπετεύσουν μέσα στη νύχτα.

Το χυδαίο CNN

Αυτό είναι το CNN.
To αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο φιλοξένησε τον καθηγητή βιοηθικής – προσέξτε βιοηθικής - Α. Caplan ο οποίος ζήτησε να ληφθούν μια σειρά από ακραίες ενέργειες κατά των μη εμβολιασμένων, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης του δικαιώματος να αγοράζουν οικονομικά προσιτή ιατρική ασφάλιση και της αύξησης του κόστους παραμονής στα νοσοκομεία.
Ο Caplan δήλωσε ότι ήρθε η ώρα να «ντροπιάσουμε και να κατηγορήσουμε» τους ανεμβολίαστους και να τους «τιμωρήσουμε» επειδή δεν έκαναν εμβόλια για τον COVID… τα αισχρά επιχειρήματα του θυμίζουν αυτά του Macron.
«Θα τους καταδικάσω. Θα τους ντροπιάσω. Θα τους κατηγορήσω, αλλά δεν θέλω να τους αποκλείσω», δήλωσε ο Caplan, προσθέτοντας «δεν μπορούμε να τους διαγράψουμε. Μπορούμε να τους τιμωρήσουμε περισσότερο».
Ο Caplan δήλωσε επίσης ότι η στρατηγική πρέπει να είναι η «μετατόπιση του ηθικού βάρους» εναντίον όσων αναφέρουν την «αυτονομία και την ελευθερία» ως λόγο για να επιλέξουν να μην κάνουν εμβόλια.
«Πρέπει να αρχίσουμε να επαινούμε τους ανθρώπους που κάνουν το σωστό (με το να εμβολιαστούν).
Χωρίς να λέμε, λοιπόν, υπάρχει αντιστάθμιση αξιών.
Ο παρουσιαστής του CNN απάντησε: «Οι μη εμβολιασμένοι είναι αυτοί που δεν φορούν μάσκες. Είναι οι μη εμβολιασμένοι που δεν τηρούν κοινωνική απόσταση. Είναι οι ανεμβολίαστοι που πηγαίνουν σε πολυσύχναστες εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους».

Φυσικά, όλη αυτή η ρητορική «τιμωρήστε τους ανεμβολίαστους» αγνοεί εντελώς το γεγονός ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν επίσης τον ιό, ιδιαίτερα τη νεότερη παραλλαγή, όπως σημειώνει ο πρώην τσάρος του Λευκού Οίκου για τον COVID-19, Brett Giroir.
«Πιστεύω ότι είναι κακό να λέμε ότι είναι μόνο... οι μη εμβολιασμένοι επειδή λέμε στους εμβολιασμένους ότι δεν έχετε πρόβλημα, αλλά η Omicron ήρθε να αποδείξει το αντίθετο» δήλωσε ο Giroir.
«Δεν δίνουμε μόνο λάθος πληροφορίες, αλλά νομίζω ότι κάνουμε κακό στη δημόσια υγεία κατηγορώντας για τα πάντα τους μη εμβολιασμένους ανθρώπους».

Αφυπνήστηκε και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Boris Johnson

Βολές κατά των αντιεμβολιαστών και όσων διασπείρουν fake news για τα εμβόλια εξαπέλυσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Boris Johnson, ενώ τάχθηκε κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.
Ο Johnson είπε πως θέλει να πείσει τους ανθρώπους που διστάζουν να εμβολιαστούν, όμως την όλη προσπάθεια κάνουν δυσκολότερη όσοι διασπείρουν παραπληροφόρηση.
«Θέλω μια εθελοντική προσέγγιση σε αυτή τη χώρα και θα διατηρήσουμε μια εθελοντική προσέγγιση…», επεσήμανε ο Βρετανός πρωθυπουργός μιλώντας σε δημοσιογράφους.
«Όμως, τι τραγωδία να έχουμε όλη αυτήν την πίεση στο NHS (Εθνική Αρχή Υγείας)… και να έχεις ανθρώπους εκεί έξω να ξεστομίζουν εντελώς παράλογα πράγματα σχετικά με τον εμβολιασμό…
Και νομίζω είναι καιρός εγώ (και η) κυβέρνηση να τους ζητήσουμε εξηγήσεις για ό,τι κάνουν. Είναι απολύτως λάθος. Είναι εντελώς αντιπαραγωγικό» συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης