Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μέτρα: «Ναι» σε όρθιους σε διασκέδαση, σχολικές εκδρομές και αύξηση στα γήπεδα - Τι αλλάζει στην τηλεργασία

Μέτρα: «Ναι» σε όρθιους σε διασκέδαση, σχολικές εκδρομές και αύξηση στα γήπεδα - Τι αλλάζει στην τηλεργασία
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, αυξάνεται η χωρητικότητα στα γήπεδα στο 50%, πέρασαν οι σχολικές εκδρομές και οι όρθιοι στη διασκέδαση, ενώ οι ειδικοί αποφάσισαν και χαλάρωση στην τηλεργασία

Χαλαρώνουν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, αυξάνεται η χωρητικότητα στα γήπεδα στο 50%, πέρασαν οι σχολικές εκδρομές και οι όρθιοι στη διασκέδαση, ενώ οι ειδικοί αποφάσισαν και χαλάρωση στην τηλεργασία.
Αφού πρώτα «κλείδωσε» η αύξηση της χωρητικότητας στο 50% για τα ανοιχτά γήπεδα, αλλά και η επιστροφή των σχολικών εκδρομών, το επόμενο μέτρο που εγκρίθηκε ήταν και η παρουσία ορθίων στη διασκέδαση, δίνοντας μια ακόμη πνοή ελευθερίας.
Παράλληλα, οι ειδικοί εισηγήθηκαν και την επανέναρξη των σχολικών εκδρομών, ενώ η επιτροπή, ήταν αρνητική για τα καρναβάλια, αλλά θετική για την τέλεση συνεδρίων για τον τουρισμό.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, να παρακολουθεί τη σύσκεψη της επιτροπής των ειδικών μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς πρόσφατα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η δήλωση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη:

«Στη σημερινή συνεδρίασή της η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, κατόπιν αιτήματος της Κυβέρνησης, εισηγήθηκε την άρση της απαγόρευσης της όρθιας διασκέδασης, την έναρξη πραγματοποίησης των σχολικών εκδρομών, την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 50% και την εφαρμογή της τηλεργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στο 20%.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης