Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κρίσιμη η κατάστασή του Μανώλη Μαυρομμάτη - Διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εγκαυμάτων μετά την πυρκαγιά στο σπίτι του

Κρίσιμη η κατάστασή του Μανώλη Μαυρομμάτη - Διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εγκαυμάτων μετά την πυρκαγιά στο σπίτι του
Ο 83χρονος αθλητικογράφος έχει υποστεί 18% εγκαύματα στο σώμα του, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του Μανώλη Μαυρομμάτη καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίοες έχει πλέον διασωληνωθεί.
Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει υποστεί εγκαύματα, όπως και η σύζυγός του, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Κυριακής.
Η σύζυγός του βρίσκεται από χθες διασωληνωμένη στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου, καθώς φέρει εγκαύματα στο 40% της επιφανείας του σώματός της.
Ο 83χρονος αθλητικογράφος έχει υποστεί 18% εγκαύματα στο σώμα του, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Από ξεχασμένη κατσαρόλα ξεκίνησε η φωτιά

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η φωτιά το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.
Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως 3 οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ σε λίγα μόνο λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.
Αμέσως μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής. Οι γιατροί έκριναν πως η σύζυγός του έπρεπε να διασωληνωθεί και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη λόγω της κρίσιμης κατάστασης της.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης