Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Ηράκλειο λόγω… μεθυσμένων επιβατών

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Ηράκλειο λόγω… μεθυσμένων επιβατών
Η 42χρονη Βρετανίδα και ο 45χρονος Πολωνός σύζυγός της, ήταν εκτός εαυτού από το πολύ αλκοόλ που είχαν καταναλώσει, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, να είναι ιδιαίτερα επιθετικοί και αντιδραστικοί απέναντι σε επιβάτες και πλήρωμα
Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου έκανε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, αεροσκάφος που πραγματοποιούσε πτήση από την Γλασκώβη στη Σκωτία προς τη Χουργκάντα της Αιγύπτου.
Ο λόγος ήταν ένα μεθυσμένο ζευγάρι, το οποίο ταξίδευε με το 8χρονο παιδί του και έκανε άνω κάτω την πτήση. Η 42χρονη Βρετανίδα και ο 45χρονος Πολωνός σύζυγός της, ήταν εκτός εαυτού από το πολύ αλκοόλ που είχαν καταναλώσει, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, να είναι ιδιαίτερα επιθετικοί και αντιδραστικοί απέναντι σε επιβάτες και πλήρωμα.
Η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή που ο πιλότος ζήτησε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου ενημερώνοντας για το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν με το ζευγάρι. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 9 το βράδυ με αστυνομικούς του Τμήματος Αεροδρομίου να συλλαμβάνουν το μεθυσμένο ζευγάρι. Μετά την αποβίβαση τους, το αεροπλάνο αναχώρησε για τον τελικό προορισμό του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης