Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ethereum: Κατέκτησε ιστορικό υψηλό, πάνω από τα 1.500 δολ. (3/2)

Ethereum: Κατέκτησε ιστορικό υψηλό, πάνω από τα 1.500 δολ. (3/2)

Συνολικά η αγορά των κρυπτονομισμάτων έχει ξεπεράσει το 1 τρισ. δολ. τον Ιανουάριο - Το Ethereum αναμένεται να ενταχθεί στην προθεσμιακή αγορά του Chicago Mercantile Exchange την επόμενη

Σχετικά Άρθρα

Το κρυπτονόμισμα Ethereum έφτασε στα υψηλά όλων των εποχών την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, ξεπερνώντας τα 1.500 δολ, καθώς οι επενδυτές στράφηκαν σε αυτό πριν από την ενταξή του στην προθεσμιακή αγορά του Chicago Mercantile Exchange την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.
Η Ethereum έχει καταγράψει ετήσια κέρδη περίπου 120%, ενώ η αντίστοιχη επίδοση του Bitcoin 30%, και κατέγραψε νέο υψηλό στα 1.576,7 δολ. στις πρώτες συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Λονδίνου την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021.

Αντισταθμιση κινδύνων 

«Η εισαγωγή των προθεσμιακών συμβολαίων (futures) για το ethereum σε μια ρυθμιζόμενη αγορά θα χρησιμεύσει για την ενίσχυση της δομής της αγοράς των κρυπτονομισμάτων επιτρέποντας στους επενδυτές να διαθέτουν εναλλακτική έκθεση στο δεύτερο πιο σημαντικό κρυπτονόμισμα μετά το bitcoin, είναι απλά να κάνουν αντιστάθμιση κινδύνου από τις θέσεις που έχουν κτίσει σε αυτό», επισήμανε η JPMorgan σε σημείωμα στους πελάτες της.
Με επικεφαλής το bitcoin, τα κρυπτονομίσματα κερδίζουν το ενδιαφέρον ολοένα και περισσότερων επενδυτών.
Η επενδυτική ευφορία αύξησε τη συνολική αξία όλων των κρυπτονομισμάτων πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια για πρώτη φορά νωρίτερα τον Ιανουάριο.

www.bankingnews.gr




Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης