Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Bitcoin Halving 2024: 27.000 BTC ετοιμάζονται για το γεγονός

Bitcoin Halving 2024: 27.000 BTC ετοιμάζονται για το γεγονός
Η άνοδος της συγκέντρωσης BTC, εν μέσω των αντίθετων τάσεων στην αγορά, υποστηρίζεται από την προσδοκία μιας αύξησης των τιμών μετά το halving

Καθώς το επόμενο Bitcoin halving απέχει μόλις λίγες ώρες μακριά, αρκετοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσο περισσότερα BTC μπορούν.
Μάλιστα, σε μια πρόσφατη αποκάλυψη του αναλυτή της CryptoQuant με το ψευδώνυμο «IT Tech», παρατηρήθηκε μια συσσώρευση περίπου 27.000 BTC, σε πορτοφόλια τα οποία δεν χαρακτηρίζονται από σημαντικές εξερχόμενες συναλλαγές.
Ειδικότερα, οι διευθύνσεις που συγκέντρωσαν το ποσό αυτό σε Bitcoins, κατέχουν υπόλοιπο που ξεπερνάει τα 10 BTC, στερούνται συνδέσεων με κεντρικά ανταλλακτήρια ή miners και έχουν λάβει περισσότερες από δύο εισερχόμενες συναλλαγές, με την πιο πρόσφατη συναλλαγή να πραγματοποιείται εντός των τελευταίων επτά ετών.
Η έκθεση σημειώνει επίσης ότι η προηγούμενη μέγιστη εισροή σε αυτές τις διευθύνσεις παρατηρήθηκε στις 22 Μαρτίου, με το ποσό να ανέρχεται στα 25.100 BTC.

Αγορά Dogeverse

Ανάλυση της αγοράς και των ιστορικών δεδομένων για το Bitcoin Halving

Παρόλο που τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρήθηκε μια πτώση στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Συγκεκριμένα, το BTC διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή στα 65.240 δολάρια, σημειώνοντας μείωση περίπου 7% τις τελευταίες επτά ημέρες ,σύμφωνα με το CoinMarketCap. Ωστόσο, το τελευταίο 24ωρο η τιμή του Bitcoin έχει σημειώσει μια άνοδο περίπου 5% δείχνοντας θετικά δείγματα για το Bitcoin Halving που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες.

Η άνοδος της συγκέντρωσης BTC, εν μέσω των αντίθετων τάσεων στην αγορά, υποστηρίζεται από την προσδοκία μιας αύξησης των τιμών μετά το halving. Τα ιστορικά δεδομένα υποδεικνύουν σημαντικά ράλι τιμών μετά το γεγονός, με τα αρχεία του Bloomberg να δείχνουν αύξηση πάνω από 8.000% ένα χρόνο μετά το Halving του 2012, ακολουθούμενη από μια άνοδο 295% μετά το γεγονός του 2016 και μια αξιοσημείωτη αύξηση 559% μετά το 2020.

Η ανθεκτικότητα του BTC

Μπροστά στις πρόσφατες πιέσεις πώλησης, είναι εμφανής η σταθερή μείωση του συναλλαγματικού αποθέματος του BTC, με τα στοιχεία της CryptoQuant να δείχνουν μείωση κατά 1% των BTC που κρατούνται στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων την τελευταία εβδομάδα. Επί του παρόντος, περίπου 1,94 εκατομμύρια BTC, αξίας περίπου 119 δισεκατομμυρίων δολαρίων, βρίσκονται στα ανταλλακτήρια.
Καθώς όμως απομένουν μόλις λίγες ώρες μέχρι το halving, η μεταβλητότητα της αγοράς φαίνεται να αυξάνεται. Ειδικότερα, η τεχνική ανάλυση του ημερήσιου διαγράμματος του Bitcoin, αποκαλύπτει ένα διευρυνόμενο χάσμα μεταξύ της άνω και της κάτω ζώνης του δείκτη Bollinger Bands τις τελευταίες ημέρες, που σηματοδοτεί κλιμάκωση της μεταβλητότητας. Τέτοιες διακυμάνσεις υποδηλώνουν τη δυνατότητα του περιουσιακού στοιχείου για επιθετικές κινήσεις των τιμών, έτοιμες να ξεφύγουν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Εναλλακτικές επενδύσεις πριν το Bitcoin Halving

Φυσικά, το ενδιαφέρον της αγοράς κρυπτονομισμάτων δεν στρέφεται μόνο στο Bitcoin. Οι επενδυτές crypto αναζητούν έντονα και εναλλακτικές επενδύσεις σε νέα κρυπτονομίσματα, τα οποία θα μπορούσαν να ευνοηθούν από το Bitcoin Halving.
Εμείς εντοπίσαμε τρία altcoins τα οποία θα μπορούσαν να εκτοξευτούν μετά το Bitcoin Halving, προσφέροντας σημαντικά κέρδη στους επενδυτές τους. Πάμε να τα δούμε:

Dogecoin20

Tο Dogecoin20 αποτελεί ένα από τα νέα meme coins το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη προπώληση, το $DOGE20 έγινε διαθέσιμο προς το κοινό, μέσω των DEX. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που κάνουν το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα να ξεχωρίζει, είναι ότι συνδυάζει τα memes και τη φιλοσοφία του Doge, με δυνατότητα παθητικού εισοδήματος μέσω πονταρίσματος. Σίγουρα ένα έργο που αναμένεται να σημειώσει μια εξαιρετική πορεία μετά το Halving.

Αγορά Doge20

Dogeverse

Το Dogeverse είναι ένα meme coin το οποίο διατίθεται σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες μπλοκ. Ειδικότερα, και πάλι με βασικό χαρακτήρα ένα σκύλο Doge, το έργο ξεκίνησε να σχηματίζει μια multi-chain  κοινότητα από θερμούς υποστηρικτές. Μάλιστα, και το συγκεκριμένο έργο προσφέρει staking, αυξάνοντας τη χρησιμότητά του πέρα από τα memes. Η προπώληση του έργου φαίνεται να προσελκύει έντονο ενδιαφέρον, οδηγώντας μας στο συμπέρασμα ότι θα ακολουθήσει μια ανοδική πορεία.

Αγορά Dogeverse

Bitcoin Minetrix

Τελευταία μας επιλογή, η οποία μάλιστα σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με το Bitcoin, είναι το Bitcoin Minetrix. Ένα έργο που εισάγει μια καινοτομία στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας ένα εύκολο τρόπο εξόρυξης στο cloud. Η δημοτικότητα του έργου είναι αρκετά μεγάλη, ένεκα του ότι παρέχει σε όλους τους κατόχους BTCMTX token να κερδίσουν ανταμοιβές μέσω της εξόρυξης. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ποντάρουν τα token μέσω της λειτουργίας stake-to-mine.

Αγορά Bitcoin Minetrix

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης