Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Ψωμιάδης - Ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ

Π. Ψωμιάδης - Ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ
Εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για πολιτικά σκουπίδια
Την ίδρυση του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ (Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης) ανακοίνωσε σήμερα επισήμως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, κάνοντας λόγο για πολιτικά σκουπίδια.
Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «με τα πολιτικά σκουπίδια που κυβερνούν σήμερα δεν έχω καμιά σχέση», σημειώνοντας μάλιστα ότι λυπάται γιατί βοήθησε στις βουλευτικές εκλογές του 2012.
«Ψήφισα Σαμαρά και μου βγήκε Βενιζέλος», επισήμανε, ενώ αρνητικά σχολίασε και την τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή, με βάση την οποία ο Γιάννης Μπουτάρης δεν έχει πλέον κώλυμα να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επειδή δεν είχε παραιτηθεί εγκαίρως από πρόεδρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Σαμαρά, μια και παρέδωσε, με εντολή των πρεσβειών, το Δήμο Θεσσαλονίκης στο σημερινό δήμαρχο. Το μόνο που απομένει τώρα είναι να διαλύσουν τη Ν.Δ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή», επισήμανε.
Έκανε λόγο παράλληλα για στημένο παιχνίδι στον δήμο Θεσσαλονίκης και από την κυβέρνηση για να επανεκλεγεί ο Γιάννης Μπουτάρης, ενώ αναφερθείς στη μη επιλογή Σαμαρά να μην στηρίξει την υποψηφιότητά για τη δημαρχία, το δικαιολόγησε λέγοντας ότι οφείλεται στην έκπτωσή του από το αξίωμα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Παράλληλα, ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ σημείωνοντας ότι είναι φοβικό κι επικίνδυνο κόμμα.
Επίσης, δεν απέρριψε το ενδεχόμενο το κόμμα του να κατέβει και στις εθνικές εκλογές αν πάει καλά στις ευρωεκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης