Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος) – Αναγκαίες οι συμμαχίες με ευρωπαϊκά κράτη που έχουν ομοειδή προβλήματα

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος) – Αναγκαίες οι συμμαχίες με ευρωπαϊκά κράτη που έχουν ομοειδή προβλήματα
Νέα επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του απέναντι στην τρομοκρατία και στη σύλληψη Μαζιώτη
Για αναγκαίες συμμαχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο με κράτη που έχουν ομοειδή προβλήματα έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Ιταλό ομόλογο του, Matteo Renzi.
«Χώρες που έχουν ομοειδή προβλήματα πρέπει να σχηματίσουν κοινή γραμμή ανεξάρτητα από το ποιος είναι στην κυβέρνηση και τις διαχωριστικές γραμμές» υποστήριξε σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Αναφερόμενη στην ταυτόχρονη παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην Ιταλία, η κα. Βούλτεψη τόνισε ότι πήγε σε συγκέντρωση οπαδών και στελεχών της λίστας Τσίπρα που – όπως είπε - πέτυχε 4% στην Ιταλία, και τάσσονται κατά του Renzi
«Οι ευρωβουλευτές της λίστας Τσίπρα συμπεριφέρονται απολύτως θεσμικά στο ευρωκοινοβούλιο και είναι υπέρ του συμφώνου σταθερότητας σε αντίθεση με όσα ακούσαμε να λέει χθες ο κ. Τσίπρας εξαπολύοντας επίθεση στην πολιτική του ιταλού πρωθυπουργού» ανέφερε η κα.Βούλτεψη, η οποία διέψευσε ότι υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις με το ΠΑΣΟΚ ως προς το πώς θα πρέπει να κινηθεί η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα.
«Στο εσωτερικό των κομμάτων γίνονται διάφορες συζητήσεις, αλλά η θέση της κυβέρνησης είναι ενιαία» υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, η οποία δεν παρέλειψε να επιτεθεί για ακόμα μια φορά κατά του Τσίπρα για θέματα τρομοκρατίας.
Αφού επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να πάρει σαφή θέση στο φαινόμενο της τρομοκρατίας και τη σύλληψη Μαζιώτη, υποστήριξε ότι «αυτό που δεν έχουν καταλάβει στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πρέπει να συμφωνήσουμε ότι όταν υπάρχει βία και αυτοδικία πλήττεται η Δημοκρατία».
«Ορισμένοι αφήνουν παράθυρο ανοιχτό ότι η χούντα είναι το ίδιο με τους τρομοκράτες, άλλο χούντα, άλλο τρομοκρατία, άλλο μνημόνιο, έτσι τα μπερδεύουμε και έρχονται οι πραγματικές χούντες και τρομοκρατίες» είπε η κα.Βούλτεψη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης