Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Μονόδρομος οι εκλογές - Δεν θα δώσουμε το φιλί της ζωής σε Σαμαρά - Βενιζέλο

Καμμένος: Μονόδρομος οι εκλογές - Δεν θα δώσουμε το φιλί της ζωής σε Σαμαρά - Βενιζέλο
Οι πολιτικές εξελίξεις στο επίκεντρο της συνάντησης Π. Καμμένου - Κων. Μητσοτάκη
(upd) Να συμβάλει σε μια εθνική λύση ζήτησε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.
Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι μπορεί να υπάρξει μία λύση συναίνεσης, αλλά μετά τη διεξαγωγή εκλογών, τις οποίες χαρακτήρισε μονόδρομο.
«Δεν θα δώσουμε το φιλί της ζωής σε Σαμαρά – Βενιζέλο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Συναντήθηκα με τον Κων. Μητσοτάκη όπως συμβαίνει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια.
Οι απόψεις του είναι πολύτιμες.
Ο Κων. Μητσοτάκης ανησυχεί για την κατάσταση της χώρας.
Μου ζήτησε να βρεθεί μια λύση συναίνεσης.
Του απάντησα ότι μπορεί να υπάρξει μία λύση συναίνεσης μετά τις εκλογές, σημείο στο οποίο διαφωνήσαμε», τόνισε ο Πάνος Καμμένος.
«Οι δυνάμεις που θα προκύψουν μετά τις εκλογές θα πρέπει να καταγγείλουν τα μνημόνια», πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.
Όπως μετέδιδε νωρίτερα το www.bankingnews.gr, σύμφωνα με πληροφορίες, με την κίνηση αυτή ο κ. Μητσοτάκης θέλει να συζητήσει με τον κ. Καμμένο τις πολιτικές εξελίξεις και κυρίως την πορεία της χώρας και την προεδρική εκλογή, καθώς και τους σοβαρούς κινδύνους που μπορούν να υπάρξουν αυτή την περίοδο σε περίπτωση αστάθειας.
Η πρωτοβουλία του αυτή μάλλον θα πρέπει να ενταχθεί στις πιέσεις που δέχονται ο κ.Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προκειμένου να αλλάξουν θέση και στάση απέναντι στην προεδρική εκλογή.
Πάντως και εξερχόμενος του Κοινοβουλίου μετά την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Καμμένος δήλωσε χθες ότι θα έχει «μια πολιτική συζήτηση» με τον κ. Μητσοτάκη, ενώ επανέλαβε τη θέση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «δεν πρόκειται να ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας ούτε τη δεύτερη ούτε την τρίτη φορά, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι υποψήφιος» και «ανεξάρτητα ακόμη κι αν παραιτηθεί ο κ. Σαμαράς».
Ερωτηθείς δε εάν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να ψηφίσουν Πρόεδρο ακόμη κι αν του το ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης ο κ. Καμμένος αρκέστηκε να πει πως «δεν συζητάω τέτοια με τον κ. Μητσοτάκη».

(πρώτη ενημέρωση 18 Δεκεμβρίου 08:13)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης