Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Δεν θα υπάρξουν άλλες πρωτοβουλίες Σαμαρά ενόψει της τρίτης ψηφοφορίας

Κ. Μητσοτάκης: Δεν θα υπάρξουν άλλες πρωτοβουλίες Σαμαρά ενόψει της τρίτης ψηφοφορίας
Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε την τρίτη ψηφοφορία κρίσιμη και υπογράμμισε πως οι βουλευτές θα κριθούν από την ιστορία
Διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια να αναλάβει άλλη πολιτική πρωτοβουλία, ο Αντώνης Σαμαράς, ενόψει της τρίτης ψηφοφορίας στη Βουλή, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το τέλος του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός.
Ειδικότερα ο κ. Μητσοτάκης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν συζητεί το ενδεχόμενο κυβέρνησης ειδικού σκοπού, ούτε αλλαγής υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας στην τρίτη ψηφοφορία.
Παράλληλα για το θέμα των πολιτικών πρωτοβουλιών -από την πλευρά της κυβέρνησης- ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως η πρωτοβουλία ελήφθη ξεκάθαρα από τον πρωθυπουργό, ο οποίος έθεσε το πλαίσιο εθνικής συνεννόησης την Κυριακή στην σχετική δήλωσή του. Εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί η συνεννόηση από μεμονωμένους βουλευτές, που πρέπει να αποστασιοποιηθούν από αποφάσεις που πήραν τα κόμματά τους.
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε επίσης ότι η προεδρική ψηφοφορία είναι συνταγματική ψηφοφορία και γι' αυτό θα ήταν μια ευκαιρία να συμφωνήσουν τα κόμματα στη συνταγματική αναθεώρηση.
Μάλιστα χαρακτήρισε την τελευταία ψηφοφορία ιδιαιτέρως κρίσιμη και υπογράμμισε πως οι βουλευτές θα κριθούν από την ιστορία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης