Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Δυσαρμονία κυβέρνησης - κοινοβουλίου - Κυβέρνηση χωρίς πλειοψηφία δεν μπορεί να πάει μακριά

Γεροβασίλη: Δυσαρμονία κυβέρνησης - κοινοβουλίου - Κυβέρνηση χωρίς πλειοψηφία δεν μπορεί να πάει μακριά
Εκτίμησε, πάντως, ότι ο πρωθυπουργός δεν θα λάβει εν θερμώ αποφάσεις, καθώς προέχει η ψήφιση της συμφωνίας και το Eurogroup της Παρασκευής
Η Πρόεδρος της Βουλής είναι σαφές ότι έχει μια διαφορετική αντίληψη, δεν ακολουθεί την επικτακτική ανάγκη που μπαίνει από την κυβέρνηση, δήλωσε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο Mega.
«Δημιουργείται δυσαρμονία ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη λειτουργία του κοινοβουλίου και κρίνεται αντιστοίχως από τους πολίτες» συνέχισε η κ. Γεροβασίλη.
«Είναι μια διαφορά στο πώς αντιλαμβάνεται κανείς το επείγον και την αναγκαιότητα. Προφανώς δημιουργούνται προβλήματα δυσλειτουργίας στο άμεσο επιτακτικό και επείγον» πρόσθεσε.
«Η κ. Κωνσταντοπούλου έχει τον δικό της τρόπο, ο οποίος κρίνεται» ανέφερε για τα όσα έγιναν στη Διάσκεψη των προέδρων.
Κληθείσα να σχολιάσει τις «τρικλοποδιές» στις οποίες αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, η κυβερνητική εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι ο κ. Τσίπρας αναφερόταν στα εμπόδια που ορθώνονται στο εξωτερικό και όχι στο εσωτερικό.
Για τις αρνητικές ψήφους που αναμένεται να καταγραφούν και πάλι στην ψηφοφορία, η κ. Γεροβασίλη είπε ότι τα εσωκομματικά ζητήματα του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπαρκτά, κανείς δεν τα αρνείται, αλλά θα λυθούν συλλογικά με τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Εκτίμησε, πάντως, ότι ο πρωθυπουργός δεν θα λάβει εν θερμώ αποφάσεις, καθώς προέχει η ψήφιση της συμφωνίας και το Eurogroup της Παρασκευής.
Ωστόσο, επανέλαβε ότι μια κυβέρνηση χωρίς την απαραίτητη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, «δεν μπορεί να πάει μακριά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης