Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Οι ανάγκες του ελληνικού λαού είναι πάνω από την ιδεολογική καθαρότητα – Προκλητικός ο Μεϊμαράκης

Γεροβασίλη: Οι ανάγκες του ελληνικού λαού είναι πάνω από την ιδεολογική καθαρότητα – Προκλητικός ο Μεϊμαράκης
«Η ΝΔ επιλέγει να γυρίσει στα παλιά της γραφεία, με παλιές νοοτροπίες», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την αυτοδυναμία, τόνισε η κα Όλγα Γεροβασίλη, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84, ενώ πρόσθεσε πως «δεν θα επιτρέψουμε, στο βαθμό που ο ελληνικός λαός θα μας εμπιστευθεί, να γυρίσουμε στα παλιά».
Ερωτηθείσα σχετικά με τις συνεργασίες, που θα πιθανόν θα προκύψουν μετεκλογικά, η κα Γεροβασίλη διευκρίνισε πως «οι συνεργασίες γίνονται επί προγραμματικών θέσεων κοινώς αποδεκτών», ενώ κατέστησε σαφές πως «δεν βάζουμε την ιδεολογική μας καθαρότητα πάνω από όλα, αλλά τις ανάγκες του ελληνικού λαού».
Ειδικότερα, υποστήριξε πως «το θέμα των συνεργασιών ανάγεται σε μείζον στις συζητήσεις, κυρίως από αυτούς που ήδη έχουν αποδεχτεί την ήττα τους», για να τονίσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αποδεκτεί ότι θα ηττηθεί στις εκλογές.
«Εμείς πιστεύουμε ότι θα είμαστε νικητές σε αυτές τις εκλογές και διεκδικούμε ως εφικτό στόχο την αυτοδυναμία», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση πρόσθεσε ότι «οι θέσεις μας και οι προτάσεις μας είναι και προεκλογικές και μετεκλογικές», αλλά και ότι «πρέπει να εφαρμοστεί η συμφωνία, παλεύοντας το μεγάλο ζήτημα, που είναι το χρέος, για να δοθεί ανάσα για το μέλλον και ταυτοχρόνως διεκδικούμε και αυτά τα οποία καταθέτουμε στον προεκλογικό διάλογο».
«Είμαστε κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και παλεύουμε μέσα στην ΕΕ», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στη Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας πως «η ΝΔ επιλέγει να γυρίσει στα παλιά της γραφεία, με παλιές νοοτροπίες».
Ο Ευ. Μεϊμαράκη, μίλησε με θράσος και ψέματα για σταματημένα έργα στην Ιονία Οδό, σχολίασε η κα Γεροβασίλη, προσθέτοντας ότι «όλα τα μεγάλα και σταματημένα έργα έχουν τη σφραγίδα της ΝΔ» και ότι «είναι προκλητικό ο κ. Μεϊμαράκης να μιλά γι' αυτά».
Υπενθύμισε την υποθαλάσσια Θεσσαλονίκης, το Μετρό της Θεσσαλονίκης, έργα κόστους και με ρήτρες εκατοντάδων εκατομμύριων που, όπως είπε, είναι σταματημένα ή μη εκτελεσμένα.
Για την Ιονία Οδό, τόνισε ότι είναι ένα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη με χρηματοδοτήσεις που εξασφάλισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται, τέλος, ότι η κα Γεροβασίλη ανέφερε πως «από χθες έχουμε βάλει το ερώτημα τι θα κάνει η ΝΔ όσον αφορά τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας. Έχουμε βάλει προγραμματικά ερωτήματα επί των οποίων δεν παίρνουμε απαντήσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης