Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το μπαράζ επαφών για τη διεξαγωγή των debate των πολιτικών αρχηγών - Όλο το παρασκήνιο

Το μπαράζ επαφών για τη διεξαγωγή των debate των πολιτικών αρχηγών - Όλο το παρασκήνιο
Ως προς τον τρόπο της συζήτησης θα ακολουθηθεί η πεπατημένη, με τους αρχηγούς να απαντούν μέσα σε 2 ή 3 λεπτά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων
Mε ένα τηλέφωνο στο χέρι πέρασε την ημέρα της η Όλγα Γεροβασίλη, καθώς οι συνεννοήσεις με τους συναδέλφους της, εκπροσώπους Τύπου των άλλων κομμάτων για το debate αποδείχθηκαν Γολγοθάς.
Μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε η κυρία Γεροβασίλη με τους Π. Γαβρά (ΝΔ), Λ. Παπαδάκη (Ποτάμι), Ν. Βοσδογάνη (ΠΑΣΟΚ), Γ. Γκιόκα (ΚΚΕ) και Γ. Κούσουλα (ΑΝΕΛ), βρέθηκε άκρη και υπήρξαν πολλά σημεία για καταρχήν συμφωνία για τη διεξαγωγή του debate μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών, με μοναδική εκκρεμότητα να κλειδώσει η ημέρα αλλά και η ώρα.
Όσο για τον τρόπο της συζήτησης θα ακολουθηθεί η πεπατημένη, με τους αρχηγούς να απαντούν μέσα σε 2 ή 3 λεπτά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και με μια καταληκτική τοποθέτηση διάρκειας 5 λεπτών.
Ωστόσο, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας και εκπρόσωπος Τύπου της Λαϊκής Ενότητας Κ. Ήσυχος διαφώνησε πλήρως και ζητώντας τη διεξαγωγή τριών debate μεταξύ των αρχηγών και να μην υπάρξει debate των δύο μονομάχών.
Mάλιστα στην Κουμουνδούρου σχολίαζαν πως οι όροι και οι διαφωνίες που διατυπώνει η Λαϊκή Ενότητα είναι προσχηματικοί, γιατί, όπως έλεγαν, δεν θέλουν debate, καθώς η μόνη τους πρόταση είναι η δραχμή και φοβούνται την αντιπαράθεση με επιχειρήματα.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης