Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση – Η ΝΔ ζητάει λευκή εντολή

Γεροβασίλη: Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση – Η ΝΔ ζητάει λευκή εντολή
«Η ΝΔ ζητά λευκή εντολή και το πρόγραμμα της θα μας το δείξει την άνοιξη του 2016», ανέφερε χαρακτηριστικά
Την εκτίμηση ότι η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση, διατύπωσε σήμερα, Τετάρτη, η κα Όλγα Γεροβασίλη, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο προγραμματικός διάλογος έχει ανοίξει μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία ότι «ζητάει λευκή εντολή».
«Η ΝΔ ζητά λευκή εντολή και το πρόγραμμα της θα μας το δείξει την άνοιξη του 2016», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας, πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνεργαστεί.
Αντιθέτως, οι έως σήμερα συζητήσεις έχουν καταστήσει σαφές πως υπάρχει μεγάλη διάσταση απόψε μεταξύ των άλλων δυνάμεων και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι συμμαχίες χρειάζονται κοινούς στόχους, ανέφερε η κα Γεροβασίλη.
«Ας τους {κοινούς στόχους} βρούμε και μετά ξανασυζητάμε», σχολίασε χαρακτηριστικά.
Η ίδια επεσήμανε ότι οι συζητήσεις για μεγάλο κυβερνητικό συνασπισμό γίνονται «εκ του πονηρού», καθώς δεν θέλουν να έχει την ευκαιρία ο ΣΥΡΙΖΑ να υλοποιήσει μόνος του τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται ο τόπος.
Ερωτηθείσα σχετικά με το ζήτημα της Ελληνικός Χρυσός, η κα Γεροβασίλη διευκρίνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ενάντια σε επενδύσεις, υπό την προϋπόθεση, όμως, αυτές να τηρούν τους περιβαλλοντικούς όρους.
Ειδικότερα, σημείωσε πως «μοντέλο ανάπτυξης τύπου Αφρικής στη χώρα δεν θα επιβάλουμε», ενώ πρόσθεσε ότι η ίδια είναι κατά οποιασδήποτε επένδυσης που καταστρέφει το περιβάλλον και δεν είναι υπέρ του κοινού οφέλους.
Τέλος, η κα Γεροβασίλη αναφέρθηκε και μείζον ζήτημα της ανεργίας, κατηγορώντας τη ΝΔ για δημιουργία ανέργων και ξεκαθαρίζοντας πως αποδεδειγμένα το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιο για όλους τους εργαζόμενους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης