Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Εγώ αυτό το σχέδιο νόμου με τα παράλογα μέτρα δεν θα το ψηφίσω

Δένδιας (ΝΔ): Εγώ αυτό το σχέδιο νόμου με τα παράλογα μέτρα δεν θα το ψηφίσω
«Αν η κυβέρνηση θεωρεί ότι είναι επιζήμια τα μέτρα και εξαναγκάζεται στην εφαρμογή τους θα έπρεπε να παραιτηθεί», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας
«Εγώ αυτό το σχέδιο νόμου με τα παράλογα μέτρα δεν θα το ψηφίσω», τόνισε ο κ. Νίκος Δένδιας, βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Ο κ. Δένδιας προειδοποίησε πως «με αυτά που γίνονται σε δύο χρόνια, οτιδήποτε θυμίζει Τσίπρα θα προκαλεί τεράστιες αντιδράσεις στην ελληνική κοινωνία», ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί, εφόσον θεωρεί ότι τα μέτρα είναι επιζήμια.
«Αν η κυβέρνηση θεωρεί ότι είναι επιζήμια τα μέτρα και εξαναγκάζεται στην εφαρμογή τους θα έπρεπε να παραιτηθεί», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.
Στη συνέχεια διερωτήθηκε «αν η διάταξη που χαρίζει χρέη σε μεγαλοοφειλέτες ή φορολογεί ανείσπρακτα ενοίκια έχει στοιχειώδη λογική».
Ο βουλευτής της ΝΔ διευκρίνισε ότι τον Αύγουστο, όταν η παράταξη στήριξε και υπερψήφισε τη συμφωνία, το δίλημμα ήταν «μέσα ή έξω από το ευρώ».
Ερωτηθείς, δε, σχετικά, δήλωσε πως «ούτως ή άλλως η χώρα θα οδηγηθεί σε συνεργασίες, καθώς για να βγει η χώρα από την κρίση χρειάζεται άλλη αντιμετώπιση».
Παράλληλα, ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε και στις εσωκομματικές εξελίξεις, ενόψει της εκλογής νέου προέδρου.
Ειδικότερα, επανέλαβε πως ο ίδιος θεωρεί θεσμικό ατόπημα ότι το κόμμα πηγαίνει σε εκλογή αρχηγού χωρίς να έχει αποφασίσει για τη φυσιογνωμία του, ενώ σημείωσε ότι είχε πει στον κ. Σαμαρά, και επιμένει, πως έπρεπε να γίνει Συνέδριο, ώστε «να ξεκαθαρίσουμε τα του οίκου μας».
Ερωτηθείς για τον ποιον υποψήφιο θα στηρίξει, ο Νίκος Δένδιας τόνισε πως «φυσικά» και θα ψηφίσει, ωστόσο δεδομένου ότι έχει χαρακτηρίσει τη διαδικασία λάθος θα ήταν ανακόλουθο να πει τι είναι σωστό μέσα στο λάθος.
«Πιστεύω ότι και οι 4 υποψήφιοι ξέρουν τι θα ψηφίσω. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να κάνω δημόσια», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Τέλος, τόνισε ότι είναι λάθος που δεν έχουν οριστεί ακόμα οι εκλογικοί κατάλογοι, διερωτώμενος «στη διαδικασία εκλογής προέδρου στη ΝΔ ποιο είναι το εκλογικό σώμα; Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν εκλογικοί κατάλογοι».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης