Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Η κατάθεση προτάσεων από την ΝΔ για το ασφαλιστικό αντί για κουτοπόνηρες κραυγές θα είναι ευπρόσδεκτη

Γεροβασίλη: Η κατάθεση προτάσεων από την ΝΔ για το ασφαλιστικό αντί για κουτοπόνηρες κραυγές θα είναι ευπρόσδεκτη
Η κυβέρνηση παραμένει συνεπής, είπε η κα. Γεροβασίλη, στην δέσμευσή της να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του Ασφαλιστικού Συστήματος 
Την κατάθεση προτάσεων για το επίμαχο θέμα του ασφαλιστικού ζητάει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, από την Νέα Δημοκρατία.
Η κυβέρνηση παραμένει συνεπής, είπε, στην δέσμευσή της να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του Ασφαλιστικού Συστήματος χωρίς καμία οριζόντια μείωση στις συντάξεις.
Για τον σκοπό αυτό, τονίζει η Ολγα Γεροβασίλη, επιδίωξε και εξασφάλισε την συγκατάθεση των εργοδοτικών οργανώσεων σε μια λογική αύξηση των εργοδοτικών εισφορών.
Παράλληλα, βρισκόμαστε σε συνεχή διάλογο με τους κοινωνικούς φορείς προκειμένου να εξασφαλιστεί η δικαιότερη δυνατή κατανομή των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών, αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Ελπίζουμε ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση, θα είναι κάποια στιγμή σε θέση να συνεισφέρει στον διάλογο αυτόν με κάποια στοιχειωδώς ολοκληρωμένη πρόταση, κάτι που μέχρι σήμερα αποφεύγει συστηματικά.
Η κατάθεση προτάσεων για το ασφαλιστικό, αντί για κουτοπόνηρες υποκριτικές κραυγές, θα είναι ευπρόσδεκτη, καταλήγει η κα. Γεροβασίλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης