Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Ενδεχόμενο οικουμενικής ή εκλογών δεν υπάρχει - Η μπάλα είναι στο γήπεδο των θεσμών

Γεροβασίλη: Ενδεχόμενο οικουμενικής ή εκλογών δεν υπάρχει - Η μπάλα είναι στο γήπεδο των θεσμών
Η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι ο διάλογος με τπους αγρότες δεν μπορεί να γίνει από μηδενική βάση
(upd) Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης ή πρόωρων εκλογών, ξεκαθάρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, διαψεύδοντας εκ νέου τα σχετικά σενάρια.
Σχετικά με την πορεία της αξιολόγησης, η ελληνική πλευρά τηρεί την συμφωνία, η μπάλα τώρα βρίσκεται στο γήπεδο των θεσμών, τόνισε η κ. Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
Ο διάλογος με τους αγρότες δεν μπορεί να γίνει από μηδενική βάση, ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Όλγα Γεροβασίλη, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι η τροχαία θα σταματήσει την κάθοδο στο κέντρο της Αθήνας. 
Η κ. Γεροβασίλη προειδοποίησε ότι «υπάρχουν νόμοι για ποια οχήματα μπορούν να κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας».
Για το ασφαλιστικό, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι ο αρμόδιος υπουργός τήρησε την δέσμευσή του για βελτιωτική πρόταση προς τους ελεύθερους επαγγελματίες, ενώ η πρόταση της κυβέρνησης για εξαντλητικό διάλογο βρίσκεται στο τραπέζι.
Στόχος μας είναι οι βέλτιστες λύσεις και αυτός πρέπει να είναι και ο στόχος του αγροτικού κόσμου, που πρέπει να απομονώσει αυτούς που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον αγώνα τους.
Κάποιοι παίζουν πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του, υπογράμμισε η κ. Γεροβασίλη. 
Όπως ανακοίνωσε η Όλγα Γεροβασίλη, ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική συνομιλία με την Angela Merkel για τις επαφές της στην Τουρκία για το προσφυγικό.
Όπως τόνισε δεν τέθηκε θέμα για κοινές περιπολίες στο Αιγαίο. 
Επίσης η κυβερνητική εκπρόσωπος κάλεσε τη ΝΔ να συνδράμει προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης